Nieuws

EU stelt besluit over vleesbenamingen voor plantaardige alternatieven uit

MaGie Creations winnaar Foodvalley Award 2025

Gemeente Arnhem stimuleert de plantaardige toekomst van de stad flink

Mondra en ImpactBuying bundelen krachten voor inzicht in uitstoot per product

EU wil bedrijven en boeren helpen met soepelere milieuwetgeving

Nieuwe impuls voor lokale voedselketen: Gemeente Rotterdam en Vermaat tekenen Manifest...

Veel Nederlandse consumenten hebben voorkeur voor duurzaam rundvlees uit eigen land

DKG investeert als eerste Nederlands bedrijf in CO2-certificaten van Stichting Nationale...

Kwekers bewust van milieu-impact gewasbescherming: sector wil meer gebruikmaken van groene...

Europese Ontbossingswet (EUDR) wordt opnieuw jaar uitgesteld en maatregelen vereenvoudigd

Lokale voedselinitiatieven in Amsterdam Noord voorkomen 15 miljoen euro aan maatschappelijke...

HEINEKEN actualiseert duurzaamheidsstrategie Brew a Better World
Columns en interviews
Herman Betten (Flora Food Group): ‘Haal de handrem van de Nederlandse...
Geert Kranendonk (Mayoneur): ‘Hoe Horecava de groei van duurzame ondernemingen versnelt:...
Randy Ramli (2Impact): ‘SBTi FLAG: hoe de food- en agrisector landemissies...

