Partner worden van Online Kenniscentrum Duurzaam ondernemen

Sinds mei 2000 is deze website actief als het ‘Online Kenniscentrum Duurzaam ondernemen’, www.duurzaam-ondernemen.nl Het is daarmee de oudste en meest complete webportal op het gebied van MVO / duurzaamheid en bedrijfsleven. De website kent een brede bekendheid en wordt zeer frequent bezocht (50.000+ bezoekers/maand). Bezoekers hebben gratis en onbeperkt toegang tot alle 17.000+ gepubliceerde artikelen. Lees het persbericht over het 20-jarig bestaan (8 mei 2020) met mooie quotes van onder meer de duurzame prominenten Ruud Koornstra en Maurits Groen.

In 2020 werd de website voor de derde achtereenvolgende keer genomineerd voor de ‘Website van het Jaar’ verkiezing in de categorie duurzaamheid.

Van der Molen E.I.S. is eigenaar van deze webportal, naast ook enkele andere webportals op het gebied van duurzaamheid.

Wij nodigen u graag uit om als bedrijf/organisatie ‘partner’ te worden van deze website. U draagt daarmee dan bij aan het mogelijk maken van deze website in de toekomst. Maar bovenal verkrijgt u hiermee een groot bereik voor uw duurzaamheidsnieuws! Het is het ideale platform voor uw contentmarketing en de portal heeft een hoge ‘domein autoriteit’, goed voor de SEO! Ook voor sustainability consultancy bureaus heel aantrekkelijk!

Op 5 juli 2021 werd de mijlpaal van 50 partners bereikt! Een overzicht van de huidige partners:

Wat houdt het partnerschap in?

  • plaatsing logo organisatie op hoofdpagina en in de wekelijkse e-mail nieuwsbrief (ca. 4.500 abonnees) en in alle themanieuwsbrieven
  • plaatsing logo op relevante themapagina (zie bijvoorbeeld Themapagina Circulaire Economie)
  • plaatsing van relevante pers-/nieuwsberichten vanuit de organisatie
  • De laatste 5 nieuwsberichten afkomstig van partners worden extra op de hoofdpagina vertoond
  • plaatsing van relevante events vanuit de organisatie
  • plaatsing van relevante vacatures vanuit de organisatie
  • plaatsing van relevante columns/interviews van de organisatie
  • ‘eigen’ partnerpagina met algemene beschrijving organisatie (en relatie met MVO) en meest recente recente nieuwsberichten en columns en komende events vanuit de organisatie (Zie voorbeeld Forbo).
  • (NIEUW) bij nieuwsberichten en blogs van een partner wordt logo getoond met link naar de partnerpagina
  • verspreiding van nieuwsberichten in de e-mail nieuwsbrief en social media (Twitter, Facebook en Linkedin (waaronder diverse discussiegroepen zoals de groep ‘MVO-/duurzaamheidsprofessionals‘ met 29.000+ leden).
 

voorbeelden van succesvolle veelbekeken LinkedIn posts over een nieuwsbericht

Meer informatie?

Heeft u interesse en wilt u meer weten (kosten e.d.) vul dan onderstaand formulier in en u hoort spoedig van ons! Ook kunt u hier een online afspraak maken om de mogelijkheden en kosten van een partnerschap door te spreken!