Partner worden van Online Kenniscentrum Duurzaam ondernemen

Sinds mei 2000 is deze website actief als het ‘Online Kenniscentrum Duurzaam ondernemen’, www.duurzaam-ondernemen.nl Het is daarmee de oudste en meest complete webportal op het gebied van MVO/duurzaamheid en bedrijfsleven. De website kent een brede bekendheid en wordt zeer frequent bezocht (25.000+ bezoekers/maand). Bezoekers hebben gratis en onbeperkt toegang tot alle (12.500+) gepubliceerde artikelen. Zowel in 2018 als in 2019 behoorde de website tot de 10 genomineerden voor de ‘Website van het Jaar’ verkiezing in de categorie duurzaamheid.

Van der Molen E.I.S. is eigenaar van deze webportal, naast enkele andere webportals op het gebied van duurzaamheid. Dit jaar (2019) bestaat dit bedrijf 20 jaar!

Wij nodigen u graag uit om als bedrijf/organisatie ‘partner’ te worden van deze website. U draagt daarmee dan bij aan het mogelijk maken van deze website in de toekomst. Maar bovenal verkrijgt u hiermee een groot bereik voor uw duurzaamheidsnieuws! Voor een overzicht van de huidige partners, klik hier!

Wat houdt het partnerschap in?

  • plaatsing logo organisatie op hoofdpagina en in de wekelijkse e-mail nieuwsbrief
  • plaatsing van relevante pers-/nieuwsberichten vanuit de organisatie
  • NIEUW! De laatste 5 nieuwsberichten van partners worden extra op de hoofdpagina vertoond
  • plaatsing van relevante events vanuit de organisatie
  • plaatsing van relevante vacatures vanuit de organisatie
  • plaatsing van relevante columns/interviews van de organisatie
  • ‘eigen’ landingspagina met algemene beschrijving organisatie (en relatie met MVO) en ‘slideshow’ van relevante recente nieuwsberichten en events vanuit de organisatie (Zie voorbeeld Forbo).
  • verspreiding van nieuwsberichten in de nieuwsbrief en social media (Twitter, Facebook en Linkedin (waaronder diverse discussiegroepen zoals de groep ‘MVO-/duurzaamheidsprofessionals‘ met 28.000+ leden).

Meer informatie?

Heeft u interesse en wilt u meer weten (kosten e.d.?) vul dan onderstaand formulier in!