Colofon

Deze website, hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen, is een initiatief van Folkert van der Molen en online sinds mei 2000. De website is vanaf eind 2016 eigendom van Van der Molen E.I.S., waarvan Folkert van der Molen eigenaar is. Dit jaar (2020) bestaat deze portal 20 jaar! De website trekt maandelijks ruim 40.000 bezoekers!

De site heeft voor wat betreft de nieuwsrubriek de doelstelling zo compleet mogelijk te zijn in het weergeven van verschenen (pers)berichten op het gebied van MVO, zowel van bedrijven, media als NGO’s. Van der Molen E.I.S. screent de berichten niet op juistheid e.d. en de berichten vertegenwoordigen niet de mening van Van der Molen E.I.S. zelf. De lezer dient zelf de nuance aan te brengen.

Zowel in 2018 als in 2019 werd deze website genomineerd voor ‘Website van het Jaar‘ in de categorie ‘Duurzaamheid’.

Achtergrond

In mei 2000 is deze website gelanceerd. Aanleiding voor het starten van deze site was het feit dat er op internet een specifieke webportaal ontbrak voor het thema duurzaamheid en bedrijfsleven/maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Er waren veel ontwikkelingen op dit vlak en de informatiebehoefte was ook groot. In al die jaren is dit alleen maar toegenomen. Van der Molen E.I.S. onderhoudt de website en heeft het streven deze neutraal van karakter te laten zijn. Persberichten e.d. vanuit welke hoek dan ook worden, mits relevant, op de site geplaatst. Inmiddels zijn er meer dan 13.000 berichten in de database opgenomen. Het is onze bijdrage aan Sustainable Development Goal (SDG) 12: ‘Duurzame consumptie en productie’!

Mailinglist

Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden van nieuwe toevoegingen en nieuwsitems op de site dan kunt u zich hier aanmelden voor de wekelijkse (maandagochtend) e-mail nieuwsbrief.

Partnerschap

U kunt partner worden van deze website! Kijk hier voor meer informatie

Logo

Wilt u het logo van deze website op uw website plaatsen? Graag, u treft ze hier aan in verschillende formaten.

Meer informatie

Wij vertrouwen er op dat de website in uw informatiebehoefte voldoet. Voor suggesties over deze site of meer informatie kunt u zich wenden tot:


Folkert van der Molen, eigenaar
telefoon: 06 542 451 89
e-mail: redactie@duurzaam-ondernemen.nl

 

Bezoek ook de andere duurzame web portals van Van der Molen E.I.S: