Magazines


MilieuMagazine

MilieuMagazine (36 pag. 8x/jr.) is hét toonaangevende milieuvakblad van Nederland. Het tijdschrift bestrijkt het milieu in zijn volle breedte. Aandacht voor de praktijk staat voorop, onder meer via artikelen en interviews over praktische praktijkervaringen en de wisselwerking met regelgeving en beleid. Opvallende innovaties binnen bedrijfsleven en op technologiegebied zet het MilieuMagazine eveneens regelmatig in de kijker.

Meer informatie


bwcover-dbw36
De Betere Wereld

De Betere Wereld is een periodieke gratis verspreide krant op het gebied van duurzaamheid

 

Kik hier voor meer informatie en/of downloaden verschenen exemplaren.


EcoTips

Tweemaandelijks Vlaams B2B-magazine over milieu en trends in duurzaamheid, voor bedrijf, maatschappij en burger. ecoTips informeert en inspireert jou op je weg naar duurzaam ondernemen.

Kik hier voor meer informatie

The Optimist 

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Onze missie

Als een onafhankelijk internationaal opinietijdschrift en online community staan wij voor vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en de menselijke creativiteit. We weten dat er voor elk probleem een oplossing bestaat. Wij verkennen en omarmen kansen en perspectieven. In ons tijdschrift en op onze website presenteren wij de ideeën die de weg wijzen naar baanbrekende vernieuwing en de mensen die vooropgaan. Wij verbinden u met deze kansdenkers en -doeners in onze (online) evenementen en cursussen. We presenteren optimisme als een wijze van leven, omdat het uw geluk en uw gezondheid ondersteunt.

Klik hier voor meer informatie.