Partnernieuws Schuttelaar & Partners

Bij Schuttelaar & Partners dromen we van een duurzame en gezonde toekomst. Al 25 jaar werken we samen met onze klanten aan de realisatie hiervan en hebben we veel voor elkaar gekregen. Lees meer over onze dromen, speerpunten en ambities in onze corporate brochure, die we speciaal voor ons 25-jarig bestaan in 2020 hebben ontwikkeld.

Maar helaas is een zorgeloze toekomst niet vanzelfsprekend. Onze planeet blijft kwetsbaar. Business as usual is niet langer een optie. Uitdagingen rond voedsel, klimaat, grondstoffen, energie en volksgezondheid betekenen dat we onze economie radicaal anders moeten inrichten: circulair en toekomstgericht.

We richten ons dan ook op het gezonder en duurzamer maken van ons agrofoodsysteem en het realiseren van een vitale samenleving waarin de kwaliteit van leven voorop staat. We zetten ons in voor de verandering van de voedselproductie zodat een groeiende bevolking gevoed kan worden zonder de aarde uit te putten. Waarbij alle schakels in de landbouw- en voedselketen een passende beloning voor hun inspanningen verdienen. En dat een duurzame en gezonde voedselkeuze voor consumenten vanzelfsprekend wordt. We dragen bij aan betaalbare gezondheidszorg voor iedereen en stimuleren een gezonde leefstijl in alle levensfasen.

Onze multidisciplinaire teams, bestaande uit vakmatige experts, communicatie- en public affairs adviseurs, designers en digital developers, zetten zich hier met hart en ziel voor in. Gepassioneerde vakmensen werken graag bij ons. Specialisten die hun kennis en denkvermogen koppelen aan ons ideaal om daadwerkelijk bij te dragen aan een gezondere en duurzamere planeet. Samen met jullie bouwen we zo aan innovatieve projecten met impact.

Wij maken business van de verandering. Dat was bij onze oprichting 25 jaar geleden onze missie. En die is nu actueler dan ooit. Doen jullie mee?