Sustainable Switch 2023

Wanneer

26/05/2023    
09:00 - 17:00

Waar

Circulaire Paviljoen Circl
Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam
Circulaire Paviljoen Circl
Sustainable Switch 2023

Sustainable Switch: de carrièrebeurs voor (young) professionals met werkervaring. Georganiseerd door Sustainable Motion.

Professionals met werkervaring

Er is een steeds groter groeiende groep van professionals die op zoek zijn naar een baan waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Een baan met betekenis. Zij willen graag switchen naar een nieuwe baan, maar het is een flinke uitdaging om zelf op zoek te gaan naar alle
mogelijkheden. Op de beurs van het Sustainable Switch event ontmoeten zij de werkgevers die duurzaamheid belangrijk vinden.

Waarom dit event

Veruit de meeste vacatures staan open voor zij-instromers en steeds meer werkgevers zoeken steeds vaker werknemers met ervaring en die kennis of interesse in duurzaamheid hebben. Echter blijkt het best lastig om deze functies goed gevuld te krijgen, zeker in deze krappe arbeidsmarkt. Op het Sustainable Switch Event komen professionals uit heel Nederland op zoek naar nieuwe mogelijkheden!

Switch naar een baan met betekenis!

Ben jij een (young)professional met minimaal 2 jaar werkervaring en heb je interesse in een baan waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt?

Kom dan naar Sustainable Switch. De duurzame carrièrebeurs voor professionals! Ga in gesprek met meer dan 25 organisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid. Bezoek de Bedrijvenmarkt, doe mee aan één van de Workshops en kom naar de Opening waar andere professionals de verhalen over hun Switch met je delen.

Voor alle professionals die al bezig zijn met duurzaamheid én voor iedereen die zich er (verder) in wil gaan verdiepen!

Bekijk het programma en meld je aan!

 

Kaart wordt geladen...