Workshop Stakeholders Beïnvloeden

Wanneer

01/08/2024    
13:00 - 16:00

Waar

Vondelparc
Vondellaan 2, Utrecht, Utrecht, 3512VE
Vondelparc
Workshop Stakeholders Beïnvloeden

In deze 3 uur durende workshop van Faculty of Skills leer je verschillende beïnvloedingstechnieken die jou gaan helpen om je stakeholders sneller enthousiast te krijgen over jouw duurzame initiatief. 

Schrijf je in via deze link!

De workshops zijn gepland op 10 juli, 1 augustus en 17 september.

Inhoud van de workshop

Hoe zorg je ervoor dat het MT inziet dat het slim is om duurzaamheidsdoelen op te nemen in hun bedrijfsstrategie? Of, hoe overtuig je besluitvormers ervan om duurzaamheid net zo zwaar te laten wegen als de prijs bij het kiezen van leveranciers?

Voor het behalen van jouw doelen heb je vaak andere mensen nodig, die niet altijd staan te springen om hier een rol in te spelen. Met de juiste beïnvloedingsstrategie maak je de kans op succes een stuk groter. En laat deze workshop nou precies gericht zijn op het inzetten van verschillende beïnvloedingsstrategiën in verschillende situaties met verschillende stakeholders.

Werkvorm

Wij doen niet aan saaie zaaltjes met tl-licht en vuistdikke theoriemappen. Wij geloven dat je veel meer leert door te doen. Dus bij ons mag jij aan het werk. We beloven actie, oefeningen en creatieve werkvormen, met inspirerende trainers die garant staan voor een veilig en optimaal leerklimaat voor de hele groep.

Doelgroep

Voor duurzaamheidsprofessionals en/of mensen die willen bijdragen aan de duurzame transitie.

Over Faculty of Skills

Faculty of Skills richt zich op leiders en professionals die werken aan de duurzame transitie. Daar hebben we een belangrijke reden voor. Omdat we in alles wat we vandaag doen, werken aan de toekomst, willen we ook met ons werk bijdragen aan de meest uitdagende transitie van de komende decennia: een duurzame relatie met onze leefwereld. Uitdagende veranderingen vragen om samenwerking, overtuigingskracht en sterke communicatietechnieken. In onze programma’s ontwikkel je dan ook jouw impact skills. Verwacht dus geen inhoudelijke behandeling van de CSRD of het meest recente IPCC-rapport. Wel ontwikkel je de benodigde vaardigheden om effectieve verandering teweeg te brengen en heb je een veilige ruimte om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Met ons trainingsaanbod helpen wij leiders in het zadel, geven we kartrekkers de teugels in handen en laten we veranderaars het hoogste lied zingen. De meest voorkomende reactie na een sessie bij ons? “Inspirerend, het was allesbehalve saai en ik heb er morgen écht wat aan.”

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1!

Inschrijven

Ben je enthousiast over deze workshop? Klik hier om je in te schrijven.

Kaart wordt geladen...