Masterclass duurzaamheid in de land- en tuinbouw

Wanneer

12/01/2023    
10:00 - 12:00

Waar

kantoor Schuttelaar & Partners
Zeestraat 84, Den Haag, 2518 AD
kantoor Schuttelaar & Partners
Masterclass duurzaamheid in de land- en tuinbouw

De kranten staan er vol mee, duurzaamheid in de land- en tuinbouw. Maar ondanks dat het veel besproken wordt, wordt het zelden goed begrepen. Er is namelijk veel onduidelijkheid rondom de duurzaamheidsdoelen die we in Nederland moeten halen, hoe we het momenteel doen ten opzichte van die doelen en waar we als land- en tuinbouw naar toe zouden moeten gaan.

Tijdens deze masterclass neemt Schuttelaar & Partners je mee langs de verschillende duurzaamheidsthema’s binnen de land- en tuinbouw zodat jij een begrijpelijk overzicht hebt van de uitdagingen. We zorgen voor een overzicht en inzicht. Op het eind weet je precies waar de uitdagingen voor de Nederlandse landbouw liggen, op hoofdlijnen wat de oplossingsrichtingen zijn en wat jij binnen jouw organisatie kan doen om dit aan te pakken.

De masterclass is waardevol voor beleidsmedewerkers bij verschillende overheden (bijvoorbeeld betrokkenen bij het NPLG) tot mensen die in de keten werken (bijvoorbeeld om meer te leren wat er op het boerenbedrijf speelt en hoe dit positief te beïnvloeden). Wij streven naar een gemengde groep deelnemers om zo tot diverse inzichten te komen tijdens de masterclass. Klaar om aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor de masterclass duurzaamheid in de land- en tuinbouw.

De kosten zijn €75,- per masterclass. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Justin Sarijoen.

Deze masterclass is onderdeel van de Winterschool van Schuttelaar & Partners. De wereld van de voeding is continu in beweging. Maatschappelijke ontwikkelingen, beleid en wetgeving veranderen voortdurend en zijn bepalend voor ons werk. Jij bent dagelijks bezig om het voedselsysteem duurzamer, gezonder en eerlijker te maken en dit gaat het beste met de nieuwste en meest innovatieve kennis en vaardigheden. Daarom geeft Schuttelaar & Partners twee keer per jaar masterclasses over de meest relevante onderwerpen van dit moment. Tijdens de Winterschool in januari 2023 geven onze experts nog meer masterclasses. Lees hier meer: https://www.schuttelaar.nl/nieuws/2022/11-november/algemeen-masterclasses

Kaart wordt geladen...