Workshop Veerkrachtige Mindset

Wanneer

01/08/2024    
13:00 - 16:00

Waar

Vondelparc
Vondellaan 2, Utrecht, Utrecht, 3512VE
Vondelparc
Workshop Veerkrachtige Mindset

In deze 3 uur durende workshop van Faculty of Skills werk je aan een veerkrachtige mindset. Zodat je de energie kan blijven vinden om door te gaan. Ook als je helemaal gefrustreerd raakt van hoe langzaam alles gaat of moe wordt van dat andere dingen altijd belangrijker lijken.

Schrijf je in via deze link!

De workshops worden gegeven op: 11 juli, 1 augustus en 19 september.

Inhoud van de workshop

Wat doe je als je ontmoedigd raakt door de traagheid van de duurzame verandering waar jij aan werkt? Of hoe ga je om met de frustratie van onrealistische verwachtingen en beperkte middelen? Om nog maar te zwijgen over het voortdurende trekken aan mensen die niet mee willen werken. Hoe blijf je dan positief en pragmatisch?

Een positieve en pragmatische mindset helpt jou om gemotiveerd en doelgericht te blijven, ook in uitdagende situaties. In deze workshop leer je praktische technieken om optimistisch te blijven en realistische doelen te stellen. Ook ontdek je hoe je met een constructieve houding jouw impact kunt vergroten.

Werkvorm

Wij doen niet aan saaie zaaltjes met tl-licht en vuistdikke theoriemappen. Wij geloven dat je veel meer leert door te doen. Dus bij ons mag jij aan het werk. We beloven actie, oefeningen en creatieve werkvormen, met inspirerende trainers die garant staan voor een veilig en optimaal leerklimaat voor de hele groep.

Doelgroep

Voor duurzaamheidsprofessionals en/of mensen die willen bijdragen aan de duurzame transitie.

Over Faculty of Skills

Faculty of Skills richt zich op leiders en professionals die werken aan de duurzame transitie. Daar hebben we een belangrijke reden voor. Omdat we in alles wat we vandaag doen, werken aan de toekomst, willen we ook met ons werk bijdragen aan de meest uitdagende transitie van de komende decennia: een duurzame relatie met onze leefwereld. Uitdagende veranderingen vragen om samenwerking, overtuigingskracht en sterke communicatietechnieken. In onze programma’s ontwikkel je dan ook jouw impact skills. Verwacht dus geen inhoudelijke behandeling van de CSRD of het meest recente IPCC-rapport. Wel ontwikkel je de benodigde vaardigheden om effectieve verandering teweeg te brengen en heb je een veilige ruimte om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Met ons trainingsaanbod helpen wij leiders in het zadel, geven we kartrekkers de teugels in handen en laten we veranderaars het hoogste lied zingen. De meest voorkomende reactie na een sessie bij ons? “Inspirerend, het was allesbehalve saai en ik heb er morgen écht wat aan.”

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1!!

Inschrijven

Ben je enthousiast over deze workshop? Klik hier om je in te schrijven.

Kaart wordt geladen...