SDG Action Day – De Toekomst Dichtbij

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2018
09:15 - 18:00

Locatie
Koninklijke Instituut voor de Tropen


Je hoeft niet het vermogen van Bill Gates of de invloed van Jane Goodall te hebben om de wereld te veranderen. Nee, íedereen kan meedoen met het behalen van de Sustainable Development Goals (SDGs): 17 werelddoelen om samen de grootste uitdagingen van deze tijd om te zetten in kansen voor iedereen. Dat klinkt groot en ver weg, maar begint juist met ideeën en initiatieven van dichtbij. Of je nu al een paar jaar meeloopt of net om de hoek komt kijken, iedereen die werk wil maken van zijn of haar SDG-ambities is welkom op de SDG Action Day op 25 september in het KIT/SDG-house in Amsterdam.

Wat gaan we doen?

Samen met 450 andere pioniers, ondernemers en visionairs gaan we grote ideeën en kleine stappen bij elkaar brengen: bij de praktijk van alledag. Laat je inspireren door leiders die laten zien hoe het ook kan zoals Zakenvrouw van het Jaar, Aukje Kuypers en Masai-leider Ezekiel Ole Katato en kies voor twee verdiepende werksessies die passen bij wat jij wilt gaan doen. Ga aan de slag met een groep gedreven mensen uit het bedrijfsleven, van gemeenten, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen. Van gendergelijkheid tot Global Goals gemeenten en van blockchain tot bodemkwaliteit, het programma biedt voor iedereen wat!

Wat krijg ik ervoor terug?

Denk aan nieuwe kansen voor je onderneming of organisatie, onverwachte ontmoetingen en kruisbestuiving, praktische tools waar je morgen mee aan de slag kunt, en een beter begrip van waar we staan en wat je kan doen om samen de SDGs te bereiken. Deze dag is niet eenmalig, maar een tussenstop op de route naar 2030: het jaar waarin de SDGs willen halen. Het SDG Charter neemt jullie inbreng graag mee in een SDG-routekaart, die ons de komende jaren gaat helpen om samen de beste weg naar de SDGs te vinden.

Programma:     Beschikbaar via SDG Gateway
Entree:             € 40 tickets via de registratiepagina

SDG Action Day is een gezamenlijk initiatief van SDG Charter, KIT Royal Tropical Institute, Gemeente Amsterdam en NCDO.

0