Sustainable MBA in One Day

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/09/2019
08:30 - 17:00

Locatie
Circulaire Paviljoen Circl


Sustainable Talent en Bureau Om organiseren op 12 september de 3de editie van de Sustainable MBA in One Day, hét vakinhoudelijke event om uw kennis op gebied van duurzaamheid in één dag helemaal bij te spijkeren.

Paul van Ruiten en Annick Schmeddes nemen je als duurzaamheids-experts door de dag mee. Leon Giesen (Mondo Leone), bassist van Toontje Lager, documentairemaker en meesterverteller, vertelt aan de hand van beeld en muziek over leiderschap. Mondo Leone is een succesvol schatzoeker, zoals hij o.a. ook bij DWDD vertelde. Zijn reis zit vol met leerzame momenten over volharding en veerkracht. Allemaal elementen die we nodig hebben om een betere bewustere wereld waar te maken. Als het een te vinden schat zou zijn: hoe ziet er ie eruit? Hoe ga je deze vinden, hoe ziet jouw schatkaart eruit? Welke gevaren kom je onderweg tegen? Wat doet dat met jou? Hoe houd je het vol? Mondo Leone vertelt zijn boeiende verhaal en inspireert op jouw zoektocht naar duurzame impact.

Andere sprekers zijn Desirée Liddle-Beeren, Senior Consultant bij Sustainalize en Ruud Koornstra, Energiecommisaris Nederland en ondernemer.

Meer informatie en aanmelden

0