Ray Anderson Lezing: Zin en onzin van circulair ondernemen

Wanneer

09/10/2015    
13:00 - 17:30

Waar

Interface Awarehouse
Industrielaan 15, Scherpenzeel, 3925 BD
Interface Awarehouse
Ray Anderson Lezing: Zin en onzin van circulair ondernemen

‘Circulair ondernemen is alleen weggelegd voor kleine bedrijven, niet voor ons.’ ‘Circulaire economie is een modewoord voor recycling.’ Waar of niet waar? De Ray Andersonlezing 2015 zet je aan het denken over de zin en onzin van circulair ondernemen.

Een wereld zonder afval. Dat is het ideaalbeeld van een circulaire economie. Net als in de natuur dient elke afgedankte grondstof als basis voor iets nieuws. Een gesloten kringloop, zonder verspilling en zonder uitputting van onze grondstoffenreserves. Hoe haalbaar en realistisch is dit ideaal? En als je ervoor gaat, hoe gooi je je verdienmodel dan om en pas je je producten en diensten aan?

Op 9 oktober 2015, de Dag van de Duurzaamheid, organiseren MVO Nederland en Interface de vijfde editie van de Ray Andersonlezing. Voor en door duurzame ondernemers, deze middag staat bol van de inspirerende en vernieuwende verhalen.

Luister naar Coert Zachariasse (Delta Development Group) en Marius Smit (Plastic Whale), hoe zij -soms tegen de stroom in- hun ondernemingen laten bloeien en hun duurzame ambities waarmaken. Daarna ga je in groepen zelf aan de slag met de circulaire economie, onder leiding van deskundige moderators. Doorbreek business-as-usual, stap buiten de gebaande paden en ontdek nieuwe kansen.

AANMELDEN

Partners van MVO Nederland krijgen gratis toegang, niet-partners betalen €175,-. Deze bijdrage vervalt als je partner wordt. Meld je hier aan.

Kaart wordt geladen...