Landelijke Dag Duurzame Ondernemers Duurzom

Wanneer

05/11/2015    
10:00 - 17:00

Waar

Wittenborg University of Applied Sciences
Laan van de Mensenrechten 500, Apeldoorn, 7331 VZ
Landelijke Dag Duurzame Ondernemers Duurzom

Van harte nodigen wij, van Duurzom (Duurzame Ontwikkelings Maatschappij, een initiatief om Duurzame Ondernemers samen sneller duurzame ambities te laten realiseren, met succes!), ondernemers uit voor de 2e Landelijke Duurzame Ondernemers Dag van 2015. Het thema is:

“Hybride bankieren en de kunst van het verleiden!”

Marten Imelman (mede-initiatiefnemer van Duurzom) zal als dagvoorzitter de aanwezigen door de dag leiden die met aansprekende workshops en activiteiten zeker zal inspireren.

Het Programma:

10.00u Opening door de directeur van Wittenborg, Maggie Feng.

10.15u Jan Jonker, hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit Nijmegen, over “Hybride bankieren”. De huidige maatschappelijke en economische transitie vraagt om een kritische beschouwing van de waarde van geld. Kunnen we een waardesysteem bedenken waarbij we tegelijkertijd kunnen betalen met tijd, afval en geld?

11.00u Pauze.

11.15u Margreet Boersma, lector Duurzaam Financieel Management aan de Hanzehogeschool Groningen, over “Een lerende organisatie”. Wat vraagt een lerende organisatie van de systemen, die nu nog gericht zijn op command en control, en van de mens in deze organisaties? Wat denkt u dat daar voor nodig is in deze tijd van transitie?

12.15u Lunch.

13.15u Pauline Schueler, van het Verleidkundig Instituut te Groningen: voor het prikkelen van zin in veranderen & opwekken van positieve energie in organisaties die willen ontwikkelen. Waaruit bestaat de kunst van het verleiden en hoe kun je het toepassen?

14.45u Pauze.

15.00u Durf te vragen door Marten Imelman.

15.45u Formuleren van een persoonlijke ambitie.

16.00u Afsluiting + borrel.

De kosten van deze dag bedragen circa € 200,- per deelnemer. Door sponsoring in natura (de Duurzom-vorm van hybride financiering!) hebben we deze kosten drastisch weten te beperken tot € 95,- per deelnemer.

Kosten voor deelname zijn € 95,- p.p. (excl BTW)

Aanmelden kan via www.duurzom.nl of aanmelden LDO-dag; Duurzame Ondernemers aangesloten bij Duurzom en hun relaties krijgen 50% Hiervoor dienen zij contact op te nemen vóór aanmelding met Duurzom via i.dechesne@duurzom.nl.

Meer weten over Duurzom? www.duurzom.nl

 

Kaart wordt geladen...