Dag van de Circulariteit

Wanneer

12/10/2022    
09:30 - 15:00

Waar

De Basiliek
Wiltonstraat 56, Veenendaal, 3905 KW
De Basiliek
Dag van de Circulariteit

BouwCirculair organiseert in samenwerking met gemeente Veenendaal, Platform WOW, Duurzaam GWW, CO2 Prestatieladder en CROW innovatie netwerk de Dag van de Circulariteit. Inspirerende sprekers, aansprekende kennissessies, verrassende inzichten, en een passende locatie – dat zijn de ingrediënten voor de Dag van de Circulariteit. Hét kennis- en inspiratie evenement voor professionals die een bijdrage leveren aan de doelstellingen naar een circulaire- en CO2 arme economie. Tot 2023 zetten we vooral in op leren en experimenteren om na 2023 dit breed in de praktijk toe te passen.

De Dag van de Circulariteit fungeert als een ontmoetingspunt voor iedereen die hier een bijdrage aan wil leveren. Een plek waar circulaire doeners bij elkaar komen om nieuwe instrumenten te introduceren, successen te vieren, kennis en ervaringen uit te wisselen en doelen voor de korte termijn te formuleren.

In totaal zijn er 25 thema’s, verdeeld over alle actuele thema’s duurzaam beton, (frees)asfalt, groenbeheer, verlichting, zero emissie, ambitieweb, hergebruik en recycling, biobased, bouwteam, etc. Tijdens 5 keuzerondes, drie in de ochtend en twee in de middag, krijg je de gelegenheid om 5 thema’s bij te wonen. Elk thema wordt in 45 minuten uitgediept aan de hand van 3 presentaties. Geef in het aanmeldformulier aan welke thema’s jouw interesse hebben!

Meer weten over het programma? Kijk dan op deze website.

Via deze link kun je je aanmelden.

Kaart wordt geladen...