Columns / interviews

Randy Jagt (Deloitte): ‘The sustainability impact of restaurants’

RIJKS and Wils are one Michelin star restaurants based in Amsterdam. Having an intrinsic motivation t...

Koen Boone (WUR): ‘Milieuscore voor alle voedselproducten motiveert bedrijven...

Het lijkt een zoveelste keurmerk, maar een nieuw label dat alle voedselproducten een milieuscore geef...

Lucas Simons (NewForesight): ‘Gedeelde ambitie is voorwaarde voor succesvolle...

Waar willen we naar toe met het landbouw- en voedselsysteem in Nederland? Voor een succesvolle transi...

Hoe koffie groener wordt aan de TU/e

Meer dan een jaar aan grondige voorbereiding ging vooraf aan de 108 nieuwe koffieautomaten met duurza...

Leontien Hasselman-Plugge (ImpactBuying): ‘Bedrijven moeten meer inzicht krijgen om...

Het is goed nieuws dat Europa een ingrijpend pakket maatregelen heeft aangenomen om de CO-uitstoot dr...

Mark Kulsdom: ‘Introductie Dutch Meat Burger geslaagde 1 april...

Mark Kulsdom is de founder van The Dutch Weed Burger, een iconisch merk in het Nederlandse landschap ...

Minke en Peter van Wingerden: ‘Wij verwerken reststromen uit...

In de podcastserie ‘ESG: even samen gevat’ gaat BNP Paribas in gesprek met versnellers van de duu...

Christine Hoogenboom (Driscoll’s): ‘Verder kijken dan alleen de verpakking’

Christine Hoogenboom buigt zich als Innovatie Manager bij Driscoll’s over innovaties en daarbij kun...

Royal Lemkes: ‘Toenemende vraag van retail naar inzicht in...

Royal Lemkes nam enkele jaren terug het voortouw in de verduurzaming van de tuinbouwsector. De plante...

Casper Zulim de Swarte (S&P): ‘Zijn boze boeren bekwame...

Nu de BBB in de alle provincies de grootste partij is geworden, zal dat ook betekenen dat veel van de...

Dennis van Hattem (Boer & Croon): ‘Foodsector moet meer...

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat met name voedingsmiddelen zo’n 15...

Justin Sarijoen (S&P): ‘Drie methodes voor food bedrijven om...

De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is deze week voor de zesde keer. De week is bedoeld om ee...