Randy Jagt (Deloitte): ‘The sustainability impact of restaurants’
RIJKS and Wils are one Michelin star restaurants based in Amsterdam. Having an intrinsic motivation t...
Koen Boone (WUR): ‘Milieuscore voor alle voedselproducten motiveert bedrijven...
Het lijkt een zoveelste keurmerk, maar een nieuw label dat alle voedselproducten een milieuscore geef...
Lucas Simons (NewForesight): ‘Gedeelde ambitie is voorwaarde voor succesvolle...
Waar willen we naar toe met het landbouw- en voedselsysteem in Nederland? Voor een succesvolle transi...
Hoe koffie groener wordt aan de TU/e
Meer dan een jaar aan grondige voorbereiding ging vooraf aan de 108 nieuwe koffieautomaten met duurza...
Leontien Hasselman-Plugge (ImpactBuying): ‘Bedrijven moeten meer inzicht krijgen om...
Het is goed nieuws dat Europa een ingrijpend pakket maatregelen heeft aangenomen om de CO-uitstoot dr...
Mark Kulsdom: ‘Introductie Dutch Meat Burger geslaagde 1 april...
Mark Kulsdom is de founder van The Dutch Weed Burger, een iconisch merk in het Nederlandse landschap ...
Minke en Peter van Wingerden: ‘Wij verwerken reststromen uit...
In de podcastserie ‘ESG: even samen gevat’ gaat BNP Paribas in gesprek met versnellers van de duu...
Christine Hoogenboom (Driscoll’s): ‘Verder kijken dan alleen de verpakking’
Christine Hoogenboom buigt zich als Innovatie Manager bij Driscoll’s over innovaties en daarbij kun...
Royal Lemkes: ‘Toenemende vraag van retail naar inzicht in...
Royal Lemkes nam enkele jaren terug het voortouw in de verduurzaming van de tuinbouwsector. De plante...
Casper Zulim de Swarte (S&P): ‘Zijn boze boeren bekwame...
Nu de BBB in de alle provincies de grootste partij is geworden, zal dat ook betekenen dat veel van de...
Dennis van Hattem (Boer & Croon): ‘Foodsector moet meer...
Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat met name voedingsmiddelen zo’n 15...
Justin Sarijoen (S&P): ‘Drie methodes voor food bedrijven om...
De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is deze week voor de zesde keer. De week is bedoeld om ee...