WorkPlace Xperience 2023

Wanneer

14/03/2023 - 15/03/2023    
09:00 - 17:00

Waar

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1, Rotterdam, 3044 BC
Van Nelle Fabriek
WorkPlace Xperience 2023

Iedereen wil een duurzame en gezonde werkomgeving. Maar hoe ziet die werkomgeving eruit en hoe creëer ik die?

Ervaar de beleving van een gezonde en duurzame werkomgeving live op WorkPlace Xperience. Tijdens dit event worden de nieuwste innovaties en projecten getoond.

WorkPlace Xperience

De WorkPlace Xperience is er voor professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital, Workplace Management en Real Estate. Ontmoet Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers.

Beleef twee dagen lang de Workplace Xperience die is ontworpen door 7 designers. Zij geven deze Xperience letterlijk vorm en inhoud op basis van 7 thema’s zoals Wellbeing, Vitality, Hybrid Working en Social Responsibility.

Grote veranderingen; de werkplek van de toekomst

De werkomgeving verandert momenteel in een razend snel tempo. Naast technologische en productinnovaties bepalen ook maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering en de impact van de coronacrisis deze ontwikkeling. De inrichting van een kantoor wordt anders en letterlijk wordt in de werkomgeving ruimte gemaakt voor activiteiten die volop in het teken staan van het welzijn van de medewerkers. Door het realiseren van de gezonde en duurzame werkomgeving zijn medewerkers vitaal en productief.

Facility Managers, HR Managers, WorkPlace Managers en Real Estate Managers zijn daarom onder andere bezig met de volgende actuele vragen:

• Hoe houd ik mijn medewerkers gezond en gelukkig?
• Hoe richt ik mijn optimale hybride werkomgeving in?
• Hoe implementeer ik de juiste technologische innovaties in mijn werkomgeving?
• Hoe creëer ik een duurzame werkomgeving?

Deze vraagstukken staan centraal tijdens de WorkPlace Xperience. De duurzame stap van vandaag naar het gezond en gelukkig werken van morgen!

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...