Webinar: Betrouwbare Duurzaamheidsrapportages met Visma Sustynex

Wanneer

25/03/2021    
15:00 - 16:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Webinar: Betrouwbare Duurzaamheidsrapportages met Visma Sustynex

Bedrijven spelen een belangrijke rol in de aanpak van de klimaatverandering en sociale ongelijkheid. Maar de manier waarop ze nu rapporteren over duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid is nog verre van perfect.

Het opstellen van duurzaamheidsverslagen is zeer tijdrovend en arbeidsintensief. Bedrijven besteden maanden aan het opstellen van de jaarlijkse duurzaamheidsrapportage en zijn dan nog  niet in staat om voortgang te meten en het duurzaamheidsbeleid structureel te verbeteren. Dit terwijl de wettelijke eisen steeds strenger worden.

Visma Sustynex biedt een oplossing en helpt bedrijven om stewards van duurzaamheid te worden. Visma Sustynex is het eerste cloud native platform voor duurzaamheidsrapportages op basis van een GRI-taxonomie ter wereld.

Tijdens dit webinar zie je:

  • Hoe jouw organisatie Sustynex in kan zetten om hoogwaardige en compliant GRI rapportages te maken
  • Hoe je met Sustynex duurzaamheidsrapportages opstelt en ontvangt voor accurate rapportages over de hele keten
  • Wat de voordelen zijn van Visma Sustynex en hoe het werkt

De sprekers

Erik Breen Transparant

Erik Breen is Managing Director en eigenaar van Infinsus, een consultancybedrijf dat adviesdiensten levert om de integratie van financiën en duurzaamheid te verbeteren. Erik is tevens voorzitter van het <IR> Framework Panel bij de International Integrated Reporting Council en is een bekend spreker en thought leader op het gebied van duurzaamheidsrapportage.

Renevandermeij

René van der Meij is de Standard Business Reporting (SBR) Tribe Lead bij Visma Connect. Daarnaast is hij lid van het Executive Committee en medevoorzitter van de ESG-werkgroep bij XBRL Europe. René maakt deel uit van het Visma Connect team dat Visma Sustynex heeft gebouwd volgens de SBR-principes.

Gratis aanmelden

 

Kaart wordt geladen...