Webinar: Waarom duurzaamheidsrapportages belangrijk zijn?

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/03/2021
14:30 - 15:30

Locatie
Online webinar


Bij rapporteren, denken we nog te vaak aan financiële informatie. Maar nu de roep om actie tegen klimaatverandering groter is dan ooit, wordt van alle organisaties verwacht dat ze inzicht geven in hun duurzaamheidsprestaties. Organisaties worstelen met vragen als: waarover moet ik rapporteren? Hoe ziet het rapportagelandschap eruit? Welke standaarden zijn er?

Schrijf je in voor het webinar van Visma Sustynex en ontdek zelf:
✓Waarom duurzaamheidsrapportages noodzakelijk zijn
✓Welke standaarden voor duurzaamheidsverslaggeving er zijn
✓Hoe jouw organisatie hiervan kan profiteren

De sprekers

Erik Breen Transparant

Erik Breen is Managing Director en eigenaar van Infinsus, een consultancybedrijf dat adviesdiensten levert om de integratie van financiën en duurzaamheid te verbeteren. Erik is tevens voorzitter van het <IR> Framework Panel bij de International Integrated Reporting Council en is een bekend spreker en thought leader op het gebied van duurzaamheidsrapportage.

Renevandermeij

René van der Meij is de Standard Business Reporting (SBR) Tribe Lead bij Visma Connect. Daarnaast is hij lid van het Executive Committee en medevoorzitter van de ESG-werkgroep bij XBRL Europe. René maakt deel uit van het Visma Connect team dat Visma Sustynex heeft gebouwd volgens de SBR-principes.

Gratis aanmelden

 

0