Webinar: Hybride Warmtepomp Plan voor medewerkers

Wanneer

27/01/2022    
15:00 - 16:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Webinar: Hybride Warmtepomp Plan voor medewerkers

Tijdens het webinar op 27 januari 2022 nemen HAASheat en EY je vanaf 15:00 mee in de mogelijkheden van het Hybride Warmtepomp Plan! Als werkgever kun je zonder kosten en verplichtingen er voor zorgen dat medewerkers thuis tot wel 70% besparen op gas, CO2 en kosten. Daarmee doe je hen jaarlijks 500 tot 1200 euro cadeau!

Wil jij een nieuwe duurzame secundaire arbeidsvoorwaarde voor jouw medewerkers? Dat kan met het Hybride Warmtepomp Plan van HAASheat! Dit werkt net zoals een fietsplan: met een netto-vergoeding van de werkgever. Dit is voor de werkgever kosteloos en de werknemer profiteert via een bruto-netto inruil van tot wel 50% voordeel op de aanschaf en installatie. De werknemer ruilt hiervoor enkele vrije dagen of een deel brutoloon in. Ook buiten de WKR is dit mogelijk, zonder extra kosten voor de werkgever. Nog steeds profiteert de werknemer dan van een aantrekkelijk aanbod.

Klik hier om je aan te melden voor het webinar!

Tijdens het webinar nemen HAASheat en EY je mee in hoe het Hybride Warmtepomp Plan werkt. Ook is er ruimte voor al jouw vragen.

De link ontvang je na aanmelding, voorafgaand aan het webinar

Kaart wordt geladen...