Webinar ‘Duurzaam ondernemen van A tot Z’: Overmorgen: op weg naar een circulaire toekomst

Wanneer

24/02/2022    
10:30 - 12:10

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Webinar 'Duurzaam ondernemen van A tot Z': Overmorgen: op weg naar een circulaire toekomst

Hoe kan ik zelf mijn bedrijf verduurzamen? Welke duurzaamheidsregelgeving staat mij te wachten? Is het nu al de tijd om over te stappen op elektrisch vervoer. Jij wilt aan de slag met het verduurzamen van jouw bedrijf. In de driedelige webinarreeks van evofenedex vertellen ze hoe jouw bedrijf eenvoudig stappen zet om duurzamer te worden. En hoe je op deze manier ook steeds efficiënter gaat werken.

Met sprekers van o.a.

Logo duurzaamheidswebinar sprekers

Volg onze drie webinars

In elk webinar komen vier experts of bedrijven aan het woord, die je informeren en inspireren om te verduurzamen. Zo komen de actuele wet- en regelgeving aan bod, maar ook makkelijk te gebruiken innovaties. We geven je nieuwe inzichten in onderwerpen zoals duurzame samenwerking. Na het volgen van deze reeks heb je praktisch toepasbare kennis opgedaan voor de dag van morgen én overmorgen.

Certificering
Wanneer je alle webinars hebt gevolgd, ontvang je ons Duurzaam Ondernemen certificaat. Hiermee toon je aan op de hoogte te zijn van de meest actuele duurzame ontwikkelingen in de logistiek en supply chain. Bekijk het hele programma.

Programma webinar 3: ‘Overmorgen: op weg naar een circulaire toekomst’

De circulaire economie van de toekomst
10.30 – 10.50

Het Klimaatakkoord beschrijft in een vooruitblik naar 2050 een Nederland met een bloeiende, circulaire en mondiaal toonaangevende industrie. Weet wat je te wachten staat en laat je informeren en inspireren met de circulaire ontwikkelingen die nu al plaatsvinden in het bedrijfsleven.

Spreker: beleidsadviseur Elmar Otten

Circulaire bedrijfsvoering door digitalisering
10.50 – 11.10

spreker volgt nog

Spreker:

Jouw bedrijf omvormen naar een circulair business model
11.10 – 11.40

Het is voor veel bedrijven lastig om hun huidige businessmodellen en processen te innoveren. De waan van de dag staat voorop en bovendien is het voor bedrijven onduidelijk waar ze dan moeten beginnen. Hoogleraar supply chain management Jack van der Veen deelt zijn kennis in het omvormen van business modellen.

Spreker: Prof. Dr. Jack van der Veen van de evofenedex leerstoel supply chain management bij Nyenrode Business Universiteit

Vragen
11.40 – 11.50

Aanmelden

Kaart wordt geladen...