Uitreiking Kristalprijs 2022

Wanneer

29/11/2022    
13:00 - 17:00

Waar

Livestream
Online, Online
Uitreiking Kristalprijs 2022

Aankomende Europese wetgeving maakt MVO-verslaglegging relevanter dan ooit. Is uw bedrijf zich al aan het voorbereiden op de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en wilt u graag aan de slag met het verbeteren van uw MVO-verslaglegging?

Raak geïnspireerd tijdens op het Kristalevent! Tijdens deze feestelijke digitale bijeenkomst praten we u bij over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de CSRD. Ook worden er inspirerende praktijkvoorbeelden op thema’s als ketentransparantie, stakeholder engagement en dilemma’s binnen MVO-verslaglegging uitgelicht én is er bij dit alles specifieke aandacht voor het jurythema ‘mensenrechten’. Er is daarnaast ruimte voor het stellen van vragen aan experts en de uitgelichte genomineerde bedrijven. De dag sluit uiteraard af met de toelichting en bekendmaking van de winnaar van de Kristalprijs 2022!

Voor wie?

Iedereen die zich bezighoudt met MVO-verslaglegging ­­­kan deelnemen aan het event. Bent u koploper op het gebied van MVO-verslaglegging of heeft u nog veel stappen te maken op dit gebied? Het Kristalevent is voor iedereen interessant.

Waarom deelnemen?

Het Kristalevent is een dynamische bijeenkomst over transparante maatschappelijke verslaglegging. Met alle opgedane kennis kan iedere deelnemer de eigen verslaglegging op een manier verbeteren.
Doe aan de hand van praktijkvoorbeelden inspiratie op.
Ontvang informatie over de CSRD-wetgeving (is vanaf 2024 van kracht).
Hoor welke organisatie de Kristalprijs 2022 wint, en waarom.
Kom meer te weten over het thema van dit jaar: ‘Transparantie over impact van en op mensenrechten in het licht van mondiale uitdagingen’ en hoe hiermee om te gaan in de eigen verslaglegging.

Programma

 1. Opening door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants – Patrick Gabriëls / Voorzitter Stuurgroep Duurzaamheid NBA en Managing Partner Assurance, lid raad van bestuur EY Nederland
 2. Uitblinkers aan het woord over:
  • Supply chain transparency – Belinda Christine Borck, Impact Manager en Pavithra Ram, Impact Navigator / Tony’s Chocolonely
  • Dilemma’s in implementation of Human Rights due diligence – Arnoud van Vliet, Manager CSR & Quality / Zeeman
 3. Vragenronde
 4. De aanloop naar de CSRD: waar staan we? – Usha Ganga, Themaregisseur Duurzaamheid / Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants
 5. Spotlight: de CSRD en het thema mensenrechten
 6. Prijsuitreiking:
  • Toelichting en bekendmaking door de Kristaljury – Monika Milz / Voorzitter Kristaljury
  • De winnaar aan het woord
 7. Afsluiting

Het programma staat onder leiding van dagvoorzitter Fiona Yauw. De voertaal van het evenement is Nederlands, maar het wordt live in het Engels ondertiteld.

Aanmelden

Meld u aan via het online registratieformulier.

Kaart wordt geladen...