Symposium it’s All Electric

Wanneer

04/12/2018    
09:30 - 16:30

Waar

Openbare Bibliotheek Amsterdam 
Oosterdokskade 143, Amsterdam, 1011 DL
Openbare Bibliotheek Amsterdam 
Symposium it's All Electric

Natuur & Milieu organiseert het symposium It’s all electric voor bedrijven en overheden. Ontdek in één dag hoe het koplopers gelukt is hun wagenpark te verduurzamen en je gemeenten kunt betrekken bij de transitie van jouw bedrijf. Je krijgt voorbeelden uit de praktijk en handvatten om zelf de juiste stappen te maken. Dagvoorzitter Meindert Schut neemt je in vier thema’s mee met als einddoel jouw eigen Routekaart om het wagenpark van je bedrijf ook duurzaam te maken.

Voor wie?

Voor fleet– en sustainability managers, overheden en marktpartijen die bezig zijn met de transitie naar een elektrisch wagenpark en geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden, best practices en laatste ontwikkelingen op dit vlak.

Zakelijke vlooteigenaren zijn de aanjagers van de transitie naar zero emissie mobiliteit in Nederland. Zij zien steeds meer en vaker kansen voor introductie van elektrische auto’s (EV).

Wat en wanneer?

Op dinsdag 4 december in de Openbare Bibliotheek Amsterdam word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden in de EV-transitie voor bedrijven. Tijdens dit symposium zijn er verschillende werksessies in vier onderwerpen:

  • Van ambitie naar transitie;
  • Wat is er te koop?
  • Slimme laadoplossingen;
  • Zero emissie stadslogistiek.

Meer informatie en aanmelden

Kaart wordt geladen...