Duurzaam ondernemen event (DOE) Regio FoodValley: Circulair ondernemen als verdienmodel

Wanneer

20/11/2018    
13:00 - 18:00

Waar

De Basiliek
Wiltonstraat 56, Veenendaal, 3905 KW
De Basiliek
Duurzaam ondernemen event (DOE) Regio FoodValley: Circulair ondernemen als verdienmodel

Circulair ondernemen is hét economisch verdienmodel. In 2030 moet Nederland namelijk al 50% minder primaire grondstoffen gebruiken en in 2050 dient de hele Nederlandse economie volledig circulair te draaien. De ondernemer die zijn businessmodel als eerste hierop aanpast, heeft beslist een voorsprong op de concurrentie.

Praktische tips en voorbeelden

Maar hoe pak je het als ondernemer aan? Voor zowel productiebedrijven als bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening brengt het Duurzaam Ondernemen Event (DOE) regio FoodValley op dinsdag 20 november 2018 vraag en aanbod bij elkaar in De Basiliek in Veenendaal. Vanaf 13 uur laten ondernemers en organisaties zien, dat circulair ondernemen vaak een kwestie is van klein beginnen. Op de beursvloer krijgen ondernemers praktische handvatten mee om direct mee aan de slag te gaan.

Gastspreker Thomas Rau


Gastspreker tijdens DOE 2018 is niemand minder dan de internationaal bekende architect en ondernemer Thomas Rau. Maar ook de regionale ondernemers zullen met hun verhaal ongetwijfeld een grote inspiratiebron zijn. Bezoekers kunnen volop meedenken en discussiëren tijdens dit plenaire gedeelte. Het bezoeken van DOE is gratis voor alle ondernemers uit de FoodValley, alleen het aanmelden is verplicht.

 

Regionale beurs

Bedrijven en organisaties in de regio FoodValley die circulaire producten of diensten leveren, mogen als exposant niet ontbreken op DOE 2018. Een stand kost slechts € 295 (ex btw). Alle standhouders staan in de grote zaal van Basiliek, waar ook het plenaire programma zich afspeelt.

Alle informatie staat op BOVeenendaal.nl/DOE .

Kaart wordt geladen...