Symposium ‘Dit is de toekomst’

Wanneer

23/05/2023    
13:00 - 17:00

Waar

Langeveld Building Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam
Symposium ‘Dit is de toekomst’

Het nieuwe onderwijsgebouw (Langeveld Building) van de Erasmus Universiteit Rotterdam is voorzien van ons revolutionair natuurlijke klimaatconcept, Earth, Wind & Fire. Op dinsdag 23 mei organiseren wij vanaf 13.00 uur vanuit Stichting EWF Lab een symposium. Dit is dé kans om het gebouw te zien en experts hierover te horen.

Het is een zeer duurzaam gebouw dat is ontworpen met een minimale impact op het milieu. Het gebouw is naast ons natuurlijke klimaatconcept, Earth, Wind & Fire, voorzien van verschillende energie-efficiënte technologieën, zoals zonnepanelen, en is gebouwd met materialen met een lage ecologische voetafdruk.

Dit symposium heeft als thema de toekomst en hoe dit samengaat met een duurzame gebouwde omgeving. Het doel van het symposium is om het nieuwe duurzame onderwijsgebouw te laten zien en te vertellen over hoe het tot stand is gekomen en de technologie achter de natuurlijke airconditioning.

Het programma is als volgt opgebouwd:

13.00 – 13.20 Opening en presentatie door Ben Bronsema
13.20 – 14.00 Presentatie
14.00 – 14.45 Eerste workshopronde/rondleiding
14.45 – 15.30 Tweede workshopronde/rondleiding
15.30 – 16.15 Derde workshopronde/rondleiding
16.30 – 17.00 Eindpresentatie
Aansluitend een borrel

Tijdens de workshoprondes zal er onder andere een rondleiding plaatsvinden door het spectaculaire gebouw en worden er in deelsessies presentaties gegeven. Invulling van het programma wordt later bekend gemaakt.

Wil jij bij dit ‘once in a lifetime’ symposium aanwezig zijn? Meld je dan op tijd aan, want er is een maximale toegangshoeveelheid.

Meer informatie en aanmelden

Kaart wordt geladen...