State of the Sustainability Profession 2023

Wanneer

11/09/2023    
13:30 - 17:30

Waar

number 5 foundation @ number 90
Louis Armstrongweg 90, Almere, 1311 RL
number 5 foundation @ number 90
State of the Sustainability Profession 2023

Alweer de 8ste editie van de State of the Sustainability Profession. Reserveer deze dag alvast in je agenda want het belooft weer een inspirerende dag te worden met verschillende workshops en natuurlijk de huidige status van ons vak: de duurzaamheidsprofessional in Nederland!🌍

Voor en door nieuwsgierige duurzaamheidsprofessionals die dagelijks bezig zijn hun rol als Game Changer/transitie vorm te geven.

Wij kijken uit om jullie weer te verwelkomen op de jaarlijkse State of the Sustainability Profession 2023, maandag 11 september as op een unieke (OV) locatie in Almere.

Wat kan je verwachten:

👉 de onthulling van de meest recente resultaten van het spraakmakende onderzoek naar “de stand van zaken” van de duurzaamheidsprofessional in Nederland,

👉 ontmoet je peers en wordt geïnspireerd tijdens workshops: “hoe vergroot je je impact vanuit jouw rol in je organisatie en wat zijn de daarbij behorende acceleratie-mechanismen?”

👉 reflecteer op jouw ontwikkeling: “hoe organiseer je je carrièrepad als professional in duurzaamheid, en hoe zorgen we voor het welzijn van onze vakgenoten?”

Wij zien er naar uit om elkaar weer te ontmoeten!

Aanmelden

Kaart wordt geladen...