Start 3-daagse Impacttraining

Wanneer

06/11/2024    
10:00 - 17:30

Waar


Start 3-daagse Impacttraining

Wil jij in kaart brengen hoe jouw organisatie effectief kan bijdragen aan een veilige, fijne toekomst? In deze training leer je hoe je negatieve impact op mens en planeet ombuigt in een positieve. Je ontwikkelt of versterkt je eigen project onder onze begeleiding.

Deze training is gebaseerd op de kennis en handvatten uit de boeken De verborgen impact, EcoPositief in vijf stappen en Het happy 2050 scenario van Babette Porcelijn. Met aandacht voor relevante ontwikkelingen zoals CSRD, SDG’s en economische modellen.

DATA

Woensdagen 6, 13 en 20 november

De trainingsdagen duren van 10.00 tot 17.30 uur. Locatie in de buurt van Amsterdam.

KOSTEN

€1.350,- ex. btw. De prijs is inclusief onder meer de e-learning, de boeken De verborgen impact, EcoPositief in vijf stappen en Het happy 2050 scenario. Wij zorgen voor eerlijke koffie, heerlijke thee en vega(n) lunch.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen via info@thinkbigactnow.org, met je naam en bedrijf. CSRD-training (6 november ’24)

Maak een CSRD-quickscan en krijg grip op impact reporting. Wij verdiepen ons van tevoren in jouw case en denken inhoudelijk mee met je CSRD-quickscan. Dat maakt deze training extra waardevol.

Kaart niet beschikbaar