Real Green Deal: Masterclass samenwerken met groene organisaties voor bedrijven en overheden

Wanneer

12/04/2018    
09:30 - 17:00

Waar

Mediamatic
Dijksgracht 6, Amsterdam
Mediamatic
Real Green Deal: Masterclass samenwerken met groene organisaties voor bedrijven en overheden

Het was de ultieme overwinning van de groene polder: het Energieakkoord dat overheid, bedrijfsleven en milieubeweging in 2013 met elkaar overeen kwamen. Sindsdien schieten de windparken op zee als paddestoelen uit de grond, wordt duurzame stroom rendabeler en neemt het aantal elektrische auto’s op de weg toe.

Toch knarst en piept het in de duurzame droomwereld. Bij milieuorganisaties is de akkoord-moeheid toegeslagen. Bedrijven vrezen voor rotte vis uitgemaakt te worden door duurzaamheidsclubs waarmee ze ‘s morgens nog eendrachtig om de tafel zaten. Overheden hebben hun handen vol aan het tevreden houden van de groene beweging met tal van green deals.

Bij samenwerking met groene organisaties is er vaak sprake van babylonische spraakverwarring. Desondanks hebben bedrijven, overheden en de milieubeweging elkaar nodig de komende jaren. Om het soepele contact te bevorderen, organiseren Wallaart & Kusse Public Affairs en RouteZERO de masterclass Real Green Deal.

We organiseren deze masterclass voor bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties die willen samenwerken met milieuorganisaties. ‘s Ochtends geven kenners van het groene veld een diepteanalyse. Na de lunch laten vertegenwoordigers van groene organisaties zien hoe zij onderhandelen middels een simulatiespel. Daarna geeft keynote speaker Diederik Samsom exclusief voor de deelnemers aan de masterclass zijn visie op de toekomst van duurzaamheid en hoe je het beste kan samenwerken.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...