Purpose Day XL 2023: ‘The Road to Net Positive!’

Wanneer

18/04/2023    
09:00 - 18:00

Waar

Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3, Bussum, 1402 SB
Spant!
Purpose Day XL 2023: 'The Road to Net Positive!'

Purpose Day XL 2023 staat in het licht van de transitie naar een purpose gedreven economie. Met Yvette Watson als dagvoorzitter, vertellen Paul Polman, Michel Driessen (CEO Verstegen Spices & Sauces), Bart Nollen, Hajar Yagkoubi, Liesbeth Mol (Lid Executive Board van Deloitte), Ruud Veltenaar en vele anderen over de weg die zij met hun organisatie gevolgd hebben om netto positief te worden: een organisatie die meer geeft dan neemt.

Ralph Zebregs (founder van Purpose Day) en Folkert van der Molen van Van der Molen E.I.S. organiseren samen en nieuwe editie van Purpose Day op 18 april 2023 in Spant! te Bussum: Purpose Day XL. Beiden hebben veel ervaring met het organiseren van succesvolle inspirerende congressen op het gebied van duurzaamheid en bedrijfsleven.

Het centrale thema is ‘The Road to Net Positive!

Naast een inspirerend hoofdprogramma zijn er praktijkgerichte themasessies over verscherpte verslaggeving, strategie bepalen, handige transitie tools, klimaatneutraal worden, impact meten, purpose definiëren, en nog veel meer. Ook kun je in contact komen met de beste partijen die je kunnen helpen netto positief te worden op de ‘Purpose Fair’.

Meer informatie / aanmelden

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan vrijblijvend aan via LinkedIn

 

Kaart wordt geladen...