Start Sustainability Leadership Program

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/05/2019
00:00

Locatie
TIAS


Het Sustainability Leadership Program van TIAS bestaat uit vijf dagen en twee coachingsgesprekken. Elke dag heeft een specifiek thema waar de docenten en/of gastsprekers van die dag specialist in zijn:

  • Strategie en duurzaamheid
  • Innoveren voor duurzaamheid
  • Businesstransformatie naar duurzaamheid
  • Responsible leadership
  • Samenwerking en stakeholders

Het programma richt zich zowel op hard skills – denk aan strategie, business modelling en innovatie – als soft skills, zoals responsible leadership en samenwerking. We bieden wetenschappelijke kaders en tegelijkertijd een ‘peer-learning’-omgeving waar je door middel van discussies en opdrachten je visie verder verdiept. Die visie gaat niet alleen over strategie, maar ook over de uitvoering. Het reflecteren op de praktijk van je eigen organisatie loopt als een rode draad door het programma.

In deze ‘peer-learning’-omgeving werk je intensief samen met de andere deelnemers, waardoor je vanzelf je netwerk uitbreidt. Het contact met inspirerende professionals wordt als zeer waardevol ervaren door iedereen die onze programma’s volgt.
Wat gaat het programma jou uiteindelijk opleveren? Je krijgt alle tools aangereikt om goed uitgerust aan de slag te gaan met de transformatie naar een duurzamere organisatie. Je bent op de hoogte van de laatste theorieën over sustainable leadership én weet wat er te doen staat in jouw organisatie.

Deelnemersprofiel

Het Sustainability Leadership Program is voor directie- en managementteamleden, businessunit directors en staff directors die verantwoordelijk zijn voor strategie, bedrijfsvoering, finance, innovatie en/of marketing en public relations, en voor senior executives uit de (semi) publieke sector, waaronder NGO’s.

Meer informatie en aanmelden

0