Start TIAS Sustainability Leadership Program

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/09/2021
09:00 - 17:00

Locatie
TIAS


Het streven naar maatschappelijke meerwaarde wordt steeds belangrijker voor organisaties. Naast een gezond financieel resultaat, telt ook de positieve duurzame impact van een bedrijf. Het Sustainability Leadership Program geeft je de juiste kennis en vaardigheden om doelgericht vorm te geven aan nieuwe, duurzame businessmodellen. Het programma is een samenwerking tussen TIAS en MVO Nederland, het grootste bedrijvennetwerk op het gebied van duurzaamheid.

In het programma leer je hoe je duurzame doelen kunt verankeren in ondernemingsstrategieën. Je krijgt inzicht in de bijkomende veranderprocessen, de juiste manier van innoveren, invulling geven aan verantwoordelijk leiderschap en het aangaan van nieuwe samenwerkingsvormen.

Je krijgt les van topprofessoren en praktijkexperts die alles weten over de actuele duurzaamheidstrends. Daarnaast ga je aan de slag met casestudies en de vraagstukken die spelen in je eigen bedrijf. Aan het eind van het programma heb je duidelijk voor ogen op welke manier jouw organisatie duurzame impact kan hebben en hoe je de innovatieprocessen die daarvoor nodig zijn, realiseert. Ons doel is om jouw ontwikkeling als inspirerend leider op het gebied van sustainability een boost te geven.

Meer informatie

Share Button
0