Online Kick-off Transparantiebenchmark 2023

Wanneer

26/04/2023    
11:00 - 12:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Online Kick-off Transparantiebenchmark 2023

De Transparantiebenchmark is een tweejaarlijkse meting die in kaart brengt hoe transparant de maatschappelijke verslaggeving van het Nederlandse bedrijfsleven is. Bent u deelnemer? Of wilt u deelnemen aan de Transparantiebenchmark 2023? Dan wilt u deze online kick-off niet missen.

De overheid vindt het belangrijk dat Nederlandse bedrijven transparant zijn in hun verslaglegging over hun activiteiten en beleid op maatschappelijk vlak (MVO). Om dit te stimuleren stellen het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) jaarlijks de Transparantiebenchmark samen. Ter voorbereiding hierop organiseren we het Kick-off Transparantiebenchmark 2023 event.

Voor wie

Dit event is voor de (toekomstige) deelnemers van de Transparantiebenchmark 2023. Behoort u niet tot de groep deelnemers van de Transparantiebenchmark 2023, maar wilt u wel meedoen hieraan? Dan ontvangen we graag uw vrijwillige deelname voor de Transparantiebenchmark via helpdesk.transparantiebenchmark@nl.ey.com. Stuur dit uiterlijk 25 april. Daarna kunt u zich ook aanmelden voor dit event.

Het event

Tijdens de online kick-off bespreken we de trends en ontwikkelingen op het gebied van MVO-verslaglegging en ontvangt u belangrijke tips zodat u op een transparante manier verslag kunt leggen over de maatschappelijke gevolgen van uw onderneming.

Daarnaast bespreken we de criteria van de Transparantiebenchmark en de werking van de self-assessment tool. De handige tool legt uit hoe de benchmark werkt en hoe u met de tool positieve invloed kunt uitoefenen op de benchmarkscore van uw bedrijf. Kortom: iedereen die voortvarend aan de slag wil gaan met hun deelname aan de Transparantiebenchmark én op de hoogte wil blijven van (onder andere) de CSRD en andere trends en ontwikkelingen is van harte uitgenodigd om deel te nemen

Programma Kick-off Transparantiebenchmark 2023:

  • Vanaf 10.45 uur zijn we ‘live’. Pak nog een kop koffie, we beginnen om 11.00 uur
  • Opening en introductie, door host
  • Welkom, door vertegenwoordiger van EZK
  • Trends & ontwikkelingen op gebied van MVO-verslaglegging
  • Transparantie als tool voor verandering
  • Uitleg over de Transparantiebenchmark en de self-assessment tool, door team Ernst & Young

Aanmelden kan op deze pagina

Kaart wordt geladen...