Online Deep Dive over Emissiereductie

Wanneer

17/05/2023    
10:00 - 11:00

Waar

Online webinar
Online Deep Dive over Emissiereductie

Om stappen te zetten op het gebied van klimaatactie, hebben veel bedrijven ambitieuze emissiereductiedoelstellingen gesteld. De uitdaging hoe deze te halen blijkt in de praktijk vaak nog lastig. Wat we vaak horen is dat reductie-inspanningen ongestructureerd worden nagestreefd en ook wordt gezocht naar de juiste manier van het halen van ambitieuze trajecten en tegelijkertijd het investeren van bedrijfsmiddelen op de meest efficiënte manier.

In de Online Deep Dive van ClimatePartner lichten we verschillende soorten reductiemaatregelen toe en leggen we uit hoe je op basis van een gestructureerd proces de juiste maatregelen kunt implementeren en prioriteren en tegelijkertijd buitensporige overheadkosten kunt vermijden. Ook laten we zien hoe een uitgebreid stappenplan voor emissiereductie eruit moet zien en hoe je dit kan gebruiken om reductiemaatregelen op operationeel niveau te volgen en de voortgang naar reductiedoelstellingen van je bedrijf kunt meten.

Volg onze Deze Deep Dive als je:

  • Geïnteresseerd bent in verschillende soorten emissiereductiemaatregelen
  • Op zoek bent naar een gestructureerde manier om reductie-inspanningen na te streven
  • Wilt begrijpen hoe een uitgebreid reductiestappenplan eruit kan zien

Wat neem je na de sessie mee?

  • Verschillende soorten emissiereductiemaatregelen
  • Een voorbeeldproces en -categorieën aan de hand waarvan je reductiemaatregelen kunt evalueren
  • De twee elementen van een stappenplan voor emissiereductie: reductieplan en trajecten
  • De implicaties van je reductiestappenplan met betrekking tot het vaststellen van doelstellingen

Deelname aan de Online Deep Dive is gratis. Je registratie zal worden beoordeeld door ClimatePartner, na goedkeuring ontvang je een bevestigingsmail met de link om deel te nemen. Registreer ten minste 24 uur voor aanvang van de sessie, zodat je tijdig de bevestiging ontvangt. De ClimatePartner Online Academies en Deep Dives zijn gericht op bedrijven en niet op particulieren.

Gratis aanmelden

Kaart wordt geladen...