Nevi Webinar: Launch SDG-inkoopkompas

Wanneer

25/05/2021    
15:30 - 16:45

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Nevi Webinar: Launch SDG-inkoopkompas
Voor iedereen die bijdraagt aan de duurzame ontwikkelingsdoelen, impactvol inkoopt of ketens verduurzaamt is er nu het SDG-inkoopkompas. Maak ook impact en laat je met dit webinar informeren door de Maatschappelijke Programma’s van Nevi, DSM, Ministerie I&W en het MVI-platform.
Wil jij naast prijs en kwaliteit ook de impact op de mens en onze planeet meewegen? En daarmee een keten versnelling op gang brengen? Tijdens het webinar laten we je de kracht van de SDG’s zien voor het integreren van duurzaamheid in je inkoopproces. Met de launch van het SDG-inkoopkompas wordt jij meegenomen hoe ook jij aan de hand van 5 stappen jouw bijdrage zichtbaar en meetbaar maakt voor elke inkoop.Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    17 concrete doelen voor een inclusieve en duurzame wereld
•    Praktijkvoorbeelden DSM
•    Prioriteren op basis van SDGs impact
•    Concrete handvatten om een ketenversnelling in gang te zetten
•    Meetbaar en zichtbaar maken van prestaties

Programma

15:25 uur Aanvang webinar
15:30 uur Start programma, welkom door Ton van Geijlswijk, Nevi
15:35 uur Presentatie door Karin van IJsselmuide, Manager Maatschappelijke programma’s Nevi, coördinator Allianties SDG 12 duurzame consumptie- en productie
15:45 uur Presentatie door Gerwin Bukkems, Global Category Manager industrial gases. “Hoe DSM via de SDG’s met inkopen bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelen”
16:05 uur Presentatie door Brenda Vervoorn, senior adviseur Min. I&W over het Nationaal Plan MVI 2021-2025
16:15 uur Presentatie door Mariska van Dalen, oprichtster van het MVI Platform, Lancering SDG Inkoop kompas in 5 stappen meetbare en zichtbare impact voor elke inkoop
16:35 uur Wrap-up (vragen, discussies)
16:45 uur Einde webinar

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...