NBA Helpt Webinar: CSRD – klaar voor de start

Wanneer

03/11/2022    
15:00 - 16:30

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
NBA Helpt Webinar: CSRD - klaar voor de start

CSRD staat voor Corporate Sustainability Reporting Directive, een Europese richtlijn op het gebied van duurzaamheid. In november wordt de richtlijn formeel goedgekeurd en zullen duizenden bedrijven moeten rapporteren over mens en klimaat.

Met het NBA Helpt Webinar van 18 november 2021 kondigden we deze verplichting aan. Met de sprekers van 3 november kijken we naar de definitieve richtlijn; wat betekent de verplichting, wat zijn de highlights? Host Gerrit Heijkoop spreekt daartoe met Jan Niewold partner op gebied van duurzaamheid bij EY.  Vervolgens zoomen we in op de impact van CSRD voor de rapporterende organisatie, de controlerend accountant en de mkb adviseur. Daartoe schuiven achtereenvolgens aan; Marloes Vierkant, CSR manager bij VodafoneZiggo, Adrianca Mens auditpartner bij BDO en David Boekel, manager impact reporting bij RSM. Themaregisseur duurzaamheid van de NBA, Usha Ganga, informeert op welke wijze de NBA helpt bij toepassing van de CSRD.

Tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen, na 16.00 uur worden de meest gestelde vragen voorgelegd aan het panel van sprekers.

Sprekers

  • Gerrit Heijkoop (Online Host)
  • Drs. Jan Niewold RA (Partner EY, Climate & Sustainability services)
  • Marloes Vierkant (CSR Manager bij VodafoneZiggo)
  • David Boekel RA MSc (Manager Impact Reporting RSM)
  • Adrianca Mens RA MSc (Partner Audit & Assurance BDO, deskundige op gebied van integrated reports en duurzaamheidsverslaggeving)
  • Usha Ganga (Themaregisseur duurzaamheid bij de NBA)

Aanmelden

Kaart wordt geladen...