Webinar ‘Basics van Klimaatactie door Bedrijven’

Wanneer

03/11/2022    
10:00 - 11:30

Waar


Webinar 'Basics van Klimaatactie door Bedrijven'

Klimaatactie als succesfactor: Klimaatneutrale bedrijven nemen verantwoordelijkheid voor hun CO2-uitstoot. Zij dragen bij aan de 1,5°C-doelstelling en komen met klimaatneutrale producten tegemoet aan de behoefte van hun klanten aan meer duurzaamheid. Wij laten zien hoe bedrijven pioniers kunnen worden met een klimaatstrategie: Met praktische voorbeelden uit 15 jaar ervaring en verschillende industrieën maken we klimaatactie voor bedrijven tastbaar – en implementeerbaar.

Doe mee aan onze 1,5 uur durende ClimatePartner Online Academy om te leren over de mogelijkheden en de bijbehorende methodologie van hoe uw bedrijf en uw producten klimaatneutraal gecertificeerd kunnen worden; dit creëert waarde voor people, planet en profit.

Onderwerpen die we tijdens de sessie zullen behandelen:
– Klimaatverandering en klimaatactie: waar te beginnen
– Implementatie van een strategie voor klimaatactie: vermijden, reduceren en compenseren
– Integratie van leveranciers voor systematische inkoop en betrokkenheid bij het duurzaamheidstraject van uw bedrijf
– Klimaatneutraliteit in de praktijk: hoe klimaatneutraliteit te communiceren

Deelname is gratis en vrijblijvend.

Let op! Inschrijven moet via deze link: https://register.gotowebinar.com/register/8253663680086652428

Je registratie zal worden beoordeeld door ClimatePartner, na goedkeuring ontvang je een bevestigingsmail met de link om deel te nemen. Registreer ten minste 24 uur voor aanvang van de sessie, zodat je tijdig de bevestiging ontvangt.

De ClimatePartner Online Academies en Deep Dives zijn over het algemeen gericht op bedrijven en niet op particulieren. Daarom vragen wij begrip voor het feit dat wij alleen inschrijvingen met een bedrijfsemailadres in behandeling kunnen nemen.

Kaart niet beschikbaar