Nationaal BREEAM Congres 2023

Wanneer

30/03/2023    
13:00 - 17:00

Waar

AFAS Experience Center
Inspiratielaan 3, Leusden, Nederland, 3833 AV
AFAS Experience Center
Nationaal BREEAM Congres 2023

Op donderdag 30 maart vindt voor de vijfde keer het Nationaal BREEAM Congres plaats. Tijdens deze inspirerende middag komen de actualiteiten binnen de verduurzaming van de gebouwde omgeving aan bod en hoe BREEAM-NL je hierbij kan helpen. Het evenement vindt plaats op een bijzondere plek, de exacte locatie volgt binnenkort.

Programma

Of je nu BREEAM-NL Expert bent, of nog niet zo bekend met het keurmerk en de certificering, het Nationaal BREEAM Congres biedt volop inspiratie en informatie om de gebouwde omgeving te verduurzamen en zo een positieve bijdrage te leveren aan milieu en maatschappij. Centraal staan de nieuwste ontwikkelingen rondom woningen en we gaan samen aan de slag met de verschillende onderwerpen die bijdragen aan een duurzame gebouwde omgeving.

Momenteel zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van het programma. Houd onze website in de gaten voor verdere aankondigingen over de verschillende sprekers en sessies.

Aanmelden

Je kunt je nu al aanmelden voor het Nationaal BREEAM Congres. Er is plaats voor maximaal 300 deelnemers. Deelnemen aan dit congres kost 300 euro excl. btw (DGBC-partners krijgen korting en betalen slechts 225 euro excl. btw). Als BREEAM-NL Expert levert het bijwonen van het congres nog een ander voordeel op: je voldoet meteen aan de jaarlijkse permanente educatieverplichting.

 

Kaart wordt geladen...