Circulair NHN2023 – Circulair doorpakken. De toekomst begint nu!

Wanneer

07/02/2023    
10:00 - 17:00

Waar

TAQA Theater De Vest
Canadaplein 2, Alkmaar, Nederland, 1811 KE
TAQA Theater De Vest
Circulair NHN2023 - Circulair doorpakken. De toekomst begint nu!

Een toekomstbestendige economie is een economie waarin we zuinig omgaan met onze grondstoffen. Circulair ondernemen is de sleutel tot duurzaam succes voor je bedrijf. Maar welke stappen zet je dan? Hoe blijf je relevant, nu en later? Durf te experimenteren, zegt auteur en ‘Chief Exploration Officer’ Kevin Weijers. Houd rekening met de trends die op ons af gaan komen, stelt trendwatcher Farid Tabarki.

Kevin en Farid zijn keynote spreker tijdens Circulair NHN 2023 op dinsdag 7 februari. Dit inspiratie-event biedt ondernemers en duurzame professionals een afwisselend programma vol inspirerende sprekers en concrete vraagstukken en oplossingen rondom duurzaam ondernemen. Hoe krijg je een circulair initiatief gefinancierd? Wat zijn circulaire mythen? En hoe zorg je ervoor dat circulair ondernemen rendabel is? Aan inhoudelijke tafels gaan (praktijk)experts hierover met elkaar – en met jou – in gesprek.

In gesprek met pioniers

Meld je aan en zorg dat je deze dag aanwezig bent in TAQA Theater de Vest in Alkmaar. Ontmoet in een gezellige en ontspannen setting circulaire pioniers, ervaar welke weg zij bewandeld hebben en ontdek hoe je zelf een verschil kunt maken. De toekomst begint op 7 februari. Met het inspiratie-event Circulair NHN 2023.

Programma

10.15 uur Inloop

10.25 uur Opening door dagvoorzitter

10.35 uur Keynote spreker: Farid Tabarki

11.00 uur Eerste inhoudelijke sessie: Circulaire Mythbusters

12.00 uur Lunch & netwerken

13.15 uur Tweede inhoudelijke sessie: Toekomstbestendige bedrijven investeren in circulair

14.15 uur Meet & greet met tafelgasten

15.00 uur Keynote spreker: Kevin Weijers

15.30 uur Derde inhoudelijke sessie: Verschilmakers aan tafel

16.20 uur Netwerkborrel

17.00 uur Einde event

De inhoudelijke tafelsessies worden ook gestreamd en zijn (terug) te kijken via het regionale inspiratieplatform NHNEXT.

Circulair NHN 2023 maakt deel uit van de week van de circulaire economie en wordt georganiseerd door gemeente Alkmaar, de BUCH-gemeenten, gemeente Hollands-Kroon, gemeente Dijk en Waard, Circulair Westfriesland, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...