MVO trainingsdag voor leden ondernemingsraden: Werken aan een duurzame toekomst

Wanneer

05/07/2022    
09:30 - 17:00

Waar

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Rijnstraat 8, Den Haag, 2515 XP
MVO trainingsdag voor leden ondernemingsraden: Werken aan een duurzame toekomst

Op dinsdag 5 juli 2022 organiseert het Nationaal Contactpunt voor de OESO Richtlijnen (NCP) een gratis MVO trainingsdag voor leden van ondernemingsraden. Het doel van deze dag is tweeledig: De rol van de ondernemingsraad bij de klimaattransitie en het vergroten van kennis op het gebied van de OESO-richtlijnen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Naast een aantal interessante inleiders is een deel van het programma interactief. Zo worden (fictieve) praktijkvoorbeelden, in de vorm van adviesaanvragen, door de deelnemers in kleine werkgroepjes behandeld. De werkgroepjes stellen een advies op dat tijdens de aansluitende overleg vergadering wordt besproken met een ervaren bestuurder.

Kortom een interessant programma met een praktische insteek, waarbij de rol en daarmee de toegevoegde waarde van de ondernemingsraden bij de klimaattransitie en de toepassing van de OESO-richtlijnen centraal staan.

U kunt zich aanmelding voor deze gratis trainingsdag (maximaal 3 deelnemers per ondernemingsraad) bij tontang1401@gmail.com

Kaart wordt geladen...