Masterclass ‘Toezicht hebben en houden op duurzame impact’

Wanneer

12/04/2023    
16:00 - 18:00

Waar

Hotel Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98, Doorn, 3941 EP
Hotel Landgoed Zonheuvel
Masterclass 'Toezicht hebben en houden op duurzame impact'

Impact, duurzaamheid en MVO: het zijn sinds enkele jaren punten die de agenda in menig boardroom domineren. De ambitie is er, groen zijn ze, maar de hamvraag is: heeft de organisatie er voldoende grip op? Zijn de doelen strategisch, de aanpak voldoende doordracht en de targets niet alleen meetbaar maar ook vooral zinvol?

In de Masterclass “Toezicht hebben en houden op duurzame Impact” georganiseerd door NCD leer je door kritische vragen te stellen door de groene nevel heen te prikken en zo te zorgen dat er geen duurzame kans gemist wordt. We kijken met elkaar de naar de core business van de organisatie en de maatschappelijke impact die zij kan realiseren.

We doen dit door onder andere achtergrondinformatie te geven over de UN Sustainable Development Goals, zodat er een raamwerk is om impactdoelen te prioriteren. Ook gaan we in op de Europese regelgeving CSRD die grotere MKB-bedrijven en spelers in hun keten verplicht om over impact te rapporteren. Tot slot een casus waarin we oefenen vanuit de rol van de toezichthouder.

Deze masterclass is uniek door de opzet:

  • Je leert om geen enkele duurzame kans voor jouw organisatie te missen
  • Je krijgt achtergrondinformatie over oa de UN Sustainable Development Goals
  • Je krijgt inzich in de Europese regelgeving CSRD

Docenten

  • Hidde van Kersen, Toezichthouder, spreker, natuurbeschermer
  • Paul van Ruiten, Adviseur, trainer, eigenaar

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...