Due Diligence Roadshow: de verdieping

Wanneer

12/04/2023    
10:00 - 16:00
Due Diligence Roadshow: de verdieping

Op 12 april 2023 organiseren de partijen van het IMVO-convenant Voedingsmiddelen een verdiepende due diligence training. Heb je eerder deelgenomen aan de Due Diligence Roadshow of ben je al actief aan de slag met de toepassing van due diligence in jouw bedrijf? Meld je dan nu aan!

In de training zal dieper in worden gegaan op de implementatie van OESO-richtlijnen in beleid en bedrijfsprocessen, prioritering van risico’s, toegang tot herstel, en betekenisvolle dialoog met belanghebbenden. Ervaren trainers en gastsprekers van verschillende organisaties en bedrijven zoomen in op deze aspecten en delen hun ervaringen, zodat deelnemers geïnspireerd en voorzien van praktische handvatten een verdiepingsslag kunnen maken in hun eigen keten.

Professionals die niet eerder hebben deelgenomen aan de Due Diligence Roadshow, maar wel bekend zijn met de implementatie van due diligence kunnen deelnemen. Deelnemers dienen in dat geval kennis te hebben van de OESO-richtlijnen en het toepassen hiervan.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 12 april
  • Tijd: 10:00 uur – 16:00 uur (daarna borrel)
  • De training is gratis. Bij no-show of afmelding na 5 april wordt een no-show fee van € 150 p.p. in rekening gebracht.
  • Locatie: regio Utrecht
  • Voorkennis over due diligence (opgedaan tijdens de due diligence roadshow of anderszins) is vereist.

Meer informatie en aanmelden

Via dit formulier kun je je voor deze vervolgtraining aanmelden.

Er geldt een maximaal deelnemersaantal van 80 personen. Mochten er meer aanmeldingen binnen komen, dan krijgen de bedrijven aangesloten bij Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL), Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) of Koninklijke Nederlandse Specerijen Vereniging (KNSV) voorrang.