Feest van de Vooruitgang, ondernemen in de nieuwe economie

Wanneer

29/01/2015    
15:30 - 19:00

Waar

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45, 's-Hertogenbosch, 5211 VD
Verkadefabriek
Feest van de Vooruitgang, ondernemen in de nieuwe economie

Wilt u live geïnspireerd worden door topondernemers die hun verdienmodel en bedrijf compleet omgooiden en nu winst maken met duurzamer ondernemen? Alles te weten komen  over hun sociale innovaties, hun organisatiemodellen en hun leiderschap?  Dat kan tijdens het Feest van de Vooruitgang op donderdag 29 januari in de Verkadefabriek in Den Bosch.

Tijden veranderen, ondernemen ook. Tijdens het inspirerende Feest van de Vooruitgang, ondernemen in de nieuwe economie,  kunt u getuige zijn van de verhalen van vernieuwende ondernemers die het spel in hun markt echt hebben veranderd.  Aan de Tafel van de Vooruitgang delen Bert van Son van MUD Jeans, Merijn Everaarts van Dopper en Henk Jan Beltman van Tony’s Chocolonely  onder leiding van tafelheer Bas Westerweel (Sublime FM) hun ‘ways to create succes’.

Behalve dat is er voldoende gelegenheid om met andere ondernemers van gedachte te wisselen over uw kansen binnen de nieuwe economie.

Het Feest van de Vooruitgang is de afsluiting  van de Switch Challenge, een project van Switch en Sublime FM, waarbij ruim 60 ondernemers dagelijks andere ondernemers prikkelden om op een maatschappelijk verantwoorde manier naar hun eigen onderneming te kijken. Dat deden zij in de vorm van korte enthousiaste radio-interviews op Sublime FM.

Inmiddels staat de teller op 100 ondernemers die zich hebben aangemeld, maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus meld uzelf snel aan via http://www.switchchallenge.nl/ zodat u verzekerd bent van een plaats.

De Switch Challenge is een initiatief van Switch en Sublime FM en is mede mogelijk gemaakt  door een bijdrage van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Kaart wordt geladen...