Corporate Power 2022

Wanneer

02/06/2022    
11:00 - 16:30

Waar

De Thomas
Prinses Irenestraat 36, Amsterdam, 1077 WX
De Thomas
Corporate Power 2022

Op donderdag 2 juni 2022 vindt Corporate Power plaats, het jaarlijkse symposium georganiseerd door De Dikke Blauwe / Walburg Pers van, met en voor bedrijven en hun corporate foundations, goede doelen en impactmakers. Tijdens Corporate Power 2022 staat de vraag centraal hoe bedrijven maatschappelijke verantwoordelijkheid kunnen incorporeren in hun strategie en wat daarbij de rol is van bedrijfsfilantropie. Aan de hand van inspirerende verhalen van change- en impactmakers duiken we in de verschillende posities die bedrijven en hun foundations innemen om waarde te creëren op ESG (Environmental, Social, and Governance).

Dit jaar zal Prof. dr. Karen Maas een van de gasten zijn. Samen met Katy Hartley (Director of Strategy van de Laudes Foundation) gaat Karen in gesprek met o.a. Barbara Baarsma tijdens het plenaire ochtendprogramma.

Na de netwerklunch volgt een zestal praktische breakout-sessies rondom verschillende Sustainable Development Goals, gehost door corporate foundations en bedrijven als GSRD Foundation, ASN Impact Investors, Philips Foundation en anderen!

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...