16e editie van het PIANOo-congres

Wanneer

16/06/2022    
09:00 - 17:00

Waar

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch, 5222 AA
Congrescentrum 1931
16e editie van het PIANOo-congres

Op donderdag 16 juni 2022 organiseert PIANOo de 16e editie van het PIANOo-congres, hét inkoopevenement van en voor de publieke sector, in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch.

Een praktijkgerichte en inspirerende dag waarbij verschillende aspecten van publieke inkoop aan bod komen. Er is onder meer aandacht voor samenwerking binnen de organisatie en met de markt, inkoop- en contractmanagement, maatschappelijk verantwoord inkopen en relevante jurisprudentie. Dit alles onder het motto ‘met elkaar het verschil maken’.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Verwacht wederom een energieke opening, de mogelijkheid om collega’s uit het hele land te ontmoeten en keuze uit een groot aantal kennissessies.

Het congres is (gratis) toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten. Daarnaast bieden we in de middag een aantal sessies aan waarvoor ook vertegenwoordigers van brancheorganisaties worden uitgenodigd. In mei 2022 maken we het definitieve programma bekend. Dan start ook de inschrijving. Reserveer 16 juni alvast in uw agenda!

Kaart wordt geladen...