Partnernieuws Stichting Informatiecentrum Papier & Karton

Het Informatiecentrum Papier & Karton is dé plek voor informatie over duurzaam papier en karton. Papier en karton zijn dé duurzame, recyclebare materialen van vandaag en morgen en spelen een belangrijke rol in een duurzame, circulaire samenleving. Jong en oud, consument en bedrijf kunnen hier informatie vinden over duurzaamheid & recycling, hoe papier wordt gemaakt en welke toepassingen papier allemaal kent.

Stichting Informatiecentrum Papier & Karton is in 1996 opgericht en een initiatief van het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO), de stichting Papier Recycling Nederland (PRN) en de Koninklijke Vereniging voor Nederlandse papier- en kartonfabrieken (VNP). Met elkaar maken zij zich hard voor verduurzaming van de sector en dragen zij met hun producten en dienstverlening bij aan de circulaire economie.

Sterke keten

Deelt jullie organisatie onze missie en passie en wil je bijdragen? Ketenpartijen die ook hun betrokkenheid willen tonen en een rol hierin willen pakken zijn welkom om zich aan te sluiten bij stichting Informatiecentrum Papier en Karton.

Het Informatiecentrum Papier & Karton wil een kennisplatform en spil in de informatievoorziening over en bewustwording van de duurzaamheid van papier en karton zijn, waar partijen kennis brengen, halen en uitwisselen en daarmee elkaar inspireren en hun samenwerking intensiveren.