Week van de Circulaire Economie 2021

Wanneer

01/02/2021 - 06/02/2021    
Hele dag
Week van de Circulaire Economie 2021

Van maandag 1 februari tot en met zaterdag 6 februari organiseert het Versnellingshuis Nederland circulair! de Week van de Circulaire Economie. In heel Nederland vertellen circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun verhaal over de overgang naar een circulaire economie, delen do’s and don’ts en best and worst practices. De inschrijving om deel te nemen is open.

Voor koplopers bent of starters: iedere organisatie die circulaire economie in de praktijk brengt en anderen hierin wil meenemen, is welkom om aan te sluiten. Van kleine, diepgravende keukentafelgesprekken tot grotere (digitale) evenementen rond de circulaire economie – voor ieder wat wils.

Deelnemen

  • De organisatie doet het verzoek om de Week van de Circulaire Economie breed onder de aandacht te brengen. Dit kan door verhalen te delen op social media met de hashtag #wce of door een publicatie naar buiten te brengen tijdens de week.
  • Ook wordt circulaire ondernemers gevraagd hun deuren open te zetten en een (digitaal) evenement te organiseren tijdens de Week van de Circulaire Economie.
  • Wie de week wil bezoeken kan de website www.deWeekvandeCirculaireEconomie.nl in de gaten houden voor regelmatige updates en nieuwe events.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de website van de Week van de Circulaire Economie voor meer informatie en voor het aanmelden van een evenement.