Webinar ‘Een CO2-neutraal mobiliteitsbeleid’

Wanneer

18/04/2023    
11:00 - 12:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Webinar 'Een CO2-neutraal mobiliteitsbeleid'
Vitale medewerkers en een lagere carbon footprint, dat wil toch iedereen! Maar hoe doe je het? En hoe pak je het aan? Tijd voor actie!

Drie experts met bij elkaar 30+ jaar ervaring op gebied van duurzame mobiliteit helpen jou nu op weg om stappen te maken!

Vanaf 2024 is er een rapportageverplichting mbt co2 gebruik per medewerker. Een mooie kans om een duurzaam mobiliteitsbeleid op te zetten en uit te rollen. Dit schept immers vitale medewerkers, minder ziekteverzuim, minder parkeeroverlast, minder autokosten en een lagere carbon footprint.

Toch worstelen veel bedrijven met het inrichten van duurzame mobiliteit. Want, hoe pak je het aan? Waar begin je? Wie doet wat? En hoe wordt het een succes?

Roel Lenoir van 3pm, Serge van den Berg van Fynch Mobility en Tiemen ter Hoeven van Roetz Bikes vertellen je in de deze gratis online sessie je hoe je het kan aanpakken en uitrollen.

Een expert sessie voor het management, maar ook voor het HR teams, Facility medewerkers, duurzaamheid medewerkers en iedereen die worstelt om stappen te nemen met duurzame mobiliteit.

Vragen die jij beantwoord krijgt tijdens de expert sessie;

  • Hoe ontwikkel je mobiliteitsbeleid dat past bij je organisatie?
  • Hoe beweeg je medewerkers tot duurzaam reisgedrag/reizen?
  • Op welke manier kun je voldoen aan je rapportage verplichting mbt co2 gebruik
  • Hoe creëer ik een duurzaam fiets beleid

Wanneer?
De expert sessie zal online worden gehouden op dinsdag 18 april van 11.00-12.00. Je ontvangt de event URL kort voordat het webinar begint.

Schrijf je nu in!
​​​​​
——————————————————————————————

Over Roel Lenoir
Roel is een van de oprichters van 3PM The Sustainable Mobility Company. 3PM helpt werkgevers met het verduurzamen van reisgedrag. Dat doen ze met mobiliteitsscans, mobiliteitsadvies en het uitwerken van nieuw mobiliteitsbeleid. Voordat hij met 3PM begon werkte Roel bij Rijkswaterstaat en KPMG. Roel is een groot liefhebber van de fiets en onbezoldigd fietsambassadeur van de gemeente Den Haag.

Over Serge van der Berg
Serge van den Berg is samen met Joris Smulders founder en CEO van Fynch Mobility, een mobiliteitsbedrijf met als missie organisaties net zero emissie op mobiliteit te laten behalen door werknemers te motiveren om actief en duurzaam te reizen. Serge heeft een achtergrond in Bedrijfskunde (MSc), heeft meer dan 25 jaar ervaring in de mobiliteitswereld en heeft verschillende senior managementposities bekleed bij toonaangevende bedrijven zoals Shell, Essent en Mercedes. Zijn passie voor duurzaamheid en mobiliteit leidde hem naar de oprichting van Fynch Mobility in 2019.

Over Tiemen ter Hoeven
Tiemen ter Hoeven is oprichter en CEO van Roetz, een producent van fietsen en e-bikes. De in 2011 opgerichte fietsenfabrikant streeft naar 100 procent circulaire fietsen.
Het idee van een circulaire fietsenfabriek komt uit de auto-industrie. In zijn vorige baan als consultant bij Deloitte gebruikte een grote autofabrikant het principe van remanufacturing voor het terughalen van materialen. Dit kostte in sommige gevallen maar 10 procent van de energie die het kost om nieuwe materialen te maken. Door dit inzicht startte hij Roetz Bikes.

Kaart wordt geladen...