Start Sustainable Green Transitions – MBA module Business & Sustainable Transitions

Wanneer

01/09/2020    
09:30 - 17:00

Waar

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25, Breukelen, 3621 BG
Start Sustainable Green Transitions - MBA module Business & Sustainable Transitions

Sustainable Green Transitions

De wereld verandert snel. Geopolitieke verschuivingen vormen een bedreiging èn tegelijkertijd ook een kans voor de Nederlandse agrofood-sector. Tal van bedrijven en bedrijfstakken zijn daarvan afhankelijk: van logistiek tot verpakkingsindustrie, van supermarktketen tot biochemie.

In de module Sustainable Green Transitions delen (inter)nationale experts hun inzichten en kennis over de wereldwijd veranderende waardeketen in de agrofood-sector en verdiep jij je als deelnemer in de behoeften van de enorme markt van 9 miljard mensen. Op welke wijze kunnen deze in de toekomst gevoed worden? Hoe de verschuiving naar meer duurzame plantaardige voeding te organiseren? Hoe de uitdijende megasteden van deze wereld te bevoorraden? Hoe kunnen andere actuele businesskansen in de markt worden gezet? De module gaat ook in op de steeds hogere eisenstellende consument. Deze wil steeds vaker weten hoe gezond de aangeboden voeding is en waar het vandaan komt.

De theorie wordt vervolgens gekoppeld aan de praktijk van de eigen organisatie, zodat je bijdraagt aan een duurzaam resultaat voor je organisatie en de voedseleconomie als geheel.

Wat levert het je op?

  • Kennis en inzichten over de wereldwijde veranderende waardeketen in de agrofood sector
  • Werken aan persoonlijke groei en bijdragen aan een duurzame voedseleconomie
  • Door de interactieve colleges ga je heel praktijkgericht in op de ontwikkelingen en dilemma’s die spelen in de agrifood waardeketen en effect hebben op jouw eigen organisatie

Meer informatie

Kaart wordt geladen...