Start Online Cursus ESG Essentials

Wanneer

01/05/2023    
15:00 - 17:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Start Online Cursus ESG Essentials

Het belang van Environmental, Social en Governance (ESG) als onderdeel van duurzaam ondernemen wordt steeds groter en heeft zelfs zijn weg gevonden naar wetgeving. Veel organisaties hebben inmiddels ESG-doelen geformuleerd, maar hoe kun je deze doelen als professional toepassen in de praktijk? De online cursus ESG Essentials biedt hierbij uitkomst.

De cursus bestaat uit twee delen, verspreid over twee dagdelen in mei. Tijdens het eerste online deel krijg jezicht in het ESG-landschap en internationale raamwerken. Tijdens het tweede interactieve deel van de cursus worden praktijkvoorbeelden en cases behandeld en ga je zelf actief aan de slag met het toepassen van ESG-doelen in je eigen organisatie.

Deze cursus is geschikt voor professionals die verantwoordelijk zijn of worden voor ESG-doelen in hun organisatie. Denk hierbij aan accountants, adviseurs, CFO’s, finance managers, inkoopprofessionals, business owners, operations managers, KAM coördinatoren en HSE-ers.

Schrijf je nu in voor de online cursus ESG Essentials en krijg handvatten om ESG-doelen vorm te geven  in de praktijk. Het eerste deel van de cursus vindt plaats op 1 mei en het tweede deel op 8 mei. Beide delen zijn online en interactief.

Over de organisator

Om bedrijven en organisaties te helpen bij de verplichte CSRD-rapportages en hun duurzame stappen in kaart te brengen is Sdu het JES-programma begonnen. Dat staat voor Sdu Journey to EPIC Sustainability. Via trainingen en opleidingen, het vergroten van kennis, het vastleggen van doelen en governance, voorbeelden van best practices en software die hun duurzame prestaties vastlegt, helpt het programma bedrijven om zich voor te bereiden op de richtlijn. In het najaar introduceert Sdu een oplossing waarmee bedrijven hun impact op mens en milieu kunnen berekenen.

Data

Data: 1 en 8 mei van 15:00-17:00

Meer informatie en inschrijven

Kaart wordt geladen...