QM-Talk: Productvergelijkingen. Hoe kan je deze voor je laten werken?

Wanneer

16/05/2019    
11:00 - 14:00

Waar

B.1.
Johan Huizingalaan 763A, Amsterdam
QM-Talk: Productvergelijkingen. Hoe kan je deze voor je laten werken?

Op donderdag 16 mei organiseren Questionmark & QM intelligence een rondetafelgesprek over productvergelijkingen:

Een test van de Consumentenbond, Kassa’s Boodschappenmandje, Beste Product van het Jaar, Sustainable Brand Index of Gouden Windei, zomaar een greep uit de vele productvergelijkingen die opgepakt worden door verschillende media. Hoe je hier als voedselproducent of retailer mee omgaat kan zowel een kans als een bedreiging zijn voor je imago. Hoe stel je je hierin op?

De reputatie van je merk wordt beïnvloed door openbare productvergelijkingen. Hoe zorg je voor een positieve impact, ongeacht de positie van jouw product in de ranglijst? Wat kun je leren van concurrenten?

Tijdens deze rondetafelbijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de effecten van productvergelijkingen, delen we kennis over de methodologie en werkwijze van Questionmark hierin – met extra aandacht voor de vernieuwde duurzaamheidsmethode – en helpt expert in communicatie Liedeke Pol, Creatief Directeur GH+O met concrete tips voor een positieve impact op de reputatie van je merk, ongeacht jouw positie in een ranglijst.

We sluiten de QM-talk af met een lunchbuffet met de gelegenheid om nog verder te discussiëren of te netwerken.

Het is mogelijk om vooraf of na afloop van de rondetafelbijeenkomst vrij gebruik te maken van werkplekken met WiFi in het gebouw.

De doelgroepen zijn (corporate) communicatie, marketing communicatie, pr/public affairs managers van voedselproducenten en retailers.

Wat: QM-talk – Productvergelijkingen. Hoe kan je deze voor je laten werken?
Wanneer: 16 mei 2019
Tijd: 11:00 tot 14:00 (inclusief lunch)
Onkostenvergoeding: €40,-
Locatie. B.1 Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH Amsterdam

Het aantal plekken voor deelname is beperkt, meld je dus snel aan!

Kaart wordt geladen...