QM-talk: geloofwaardig communiceren over duurzaamheid

Wanneer

31/01/2019    
15:30 - 18:00

Waar

Circulaire Paviljoen Circl
Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam
Circulaire Paviljoen Circl
QM-talk: geloofwaardig communiceren over duurzaamheid

Is jouw merk klaar voor meer transparantie over duurzaamheid?

Als voedselmerk neem je diverse maatregelen om te verduurzamen. De grote uitdaging is echter om consumenten te overtuigen van de inspanningen die je als producent doet om de duurzaamheid van je producten te verbeteren. Een keurmerk speelt hierbij een belangrijke rol, maar is vaak niet meer voldoende om je als merk echt te onderscheiden.

De tijd is daarom rijp voor vernieuwing in de manier van communiceren over duurzaamheid.

Questionmark nodigt marketeers en duurzaamheidsmanagers van voedselmerken, retailers en experts uit om te verkennen welke kansen transparantie biedt bij het communiceren over duurzaamheid. Hoe onderscheidend is duurzaamheid? Wat maakt communiceren hierover geloofwaardig? Wat zijn de nieuwste consumenteninzichten?

Op donderdag 31 januari organiseert QM intelligence een QM-Talk over transparantie over duurzaamheid. Een rondetafelgesprek om inspiratie op te doen, ervaringen te delen en je netwerk uit te bouwen. Met bijdragen van Marianne van Keep, Directeur Duurzaamheid bij Verstegen en Elvi van Wijk, communicatieadviseur bij Jeen en voormalig marktonderzoeker in food.

Raak geïnspireerd over hoe je in duurzaamheid transparantie kunt gebruiken voor meer geloofwaardigheid en stuur een mail naar marit@thequestionmark.org

Deelname is gratis.

 

Kaart wordt geladen...