NE20: Jouw aandeel in de nieuwe economie

Wanneer

23/01/2020    
11:00 - 18:30

Waar

Beurs van Berlage
Damrak 243, Amsterdam, 1012 ZJ
Beurs van Berlage
NE20: Jouw aandeel in de nieuwe economie

NE20 georganiseerd door MVO Nederland biedt bezoekers alles wat een festival te bieden heeft, alleen dan met een inspirerend programma over de belangrijkste thema’s binnen de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair en inclusief ondernemen met eerlijke ketens. Bezoekers kiezen zelf of ze inzetten op een specifiek thema of juist hun aandeel verspreiden over de verschillende mini-colleges, paneldiscussies, interactieve break-outs en spraakmakende keynotes.   

Sophie Hibrand en Mark van Baal  

Festivalvoorzitter van NE20 is Sophie Hilbrand, presentatrice en bewoner van de duurzaamste woonwijk op water in Europa. Zij interviewt ondernemers op haar enthousiaste manier en gidst bezoekers door het volle dagprogramma. Een van de hoofdsprekers is Mark van Baal, die als Follow This-oprichter Shell van binnenuit probeert te verduurzamen. Uiteraard biedt het festival op de rijk gevulde beursvloer volop mogelijkheden tot netwerken met gelijkgestemde ondernemers.   

Ticketinformatie

Het programma voor NE20 vullen we de komende weken verder aan op de speciale eventpagina, te vinden op  www.ne20.nl. Daar vind je ook de mogelijkheid om tickets aan te schaffen. Partners van MVO Nederland krijgen een gratis ticket en kunnen extra medewerkers meenemen tegen een gereduceerd tarief van 99 euro per persoon, exclusief btw. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor 279 euro per stuk, exclusief btw.   

Kaart wordt geladen...