Impact in One Day 2020

Wanneer

22/09/2020    
09:30 - 17:00

Waar

Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam
Erasmus Universiteit Rotterdam
Impact in One Day 2020

Wil je met jouw organisatie (meer) impact maken? Vraag je je af hoe je de gemaakte impact moet meten? Dan mag je Impact in One Day niet missen. Op 22 september 2020 organiseert Impact Centre Erasmus (ICE) een speciale masterclass over impact. In één dag leer je hoe je met jouw organisatie door andere wijzen van denken en business modellen meer maatschappelijke impact kunt maken. Het belooft een intensieve dag te worden van veel kennis, opdrachten, best practices en briljante mislukkingen.

Deelnemers aan Impact in One Day 2019 maakten onder andere kennis met ‘The Green House’ in Utrecht. Sprekers Ernest van der Voort en Corno Stam namen ons mee in hun unieke kijk op circulariteit. Zij deelden hun ervaringen op het gebied van het reduceren van verspilling, niet alleen van eten of materialen maar ook van sociaal kapitaal en talent. Kon je er niet bij zijn in 2019? Luister dan hier mee naar de podcast van Impact Radio over andere het succesverhaal van The Green House.

Voor wie is Impact in One Day?

Voor iedereen die bij maatschappelijke verantwoord ondernemen positief impact wil maken. Omdat je leiding wil geven aan en succes wil boeken met jouw organisatie, programma’s en projecten in een snel veranderende wereld. Een wereld waarin waardecreatie van steeds groter belang is. Of omdat je de leiding van jouw organisatie wil adviseren in het zetten van stappen naar meervoudige waardecreatie. Voor mensen die vanuit het Triple-P (People, Planet, Profit) model (willen) opereren en daarin mogelijk nog een stapje verder willen gaan.

Wat ga ik leren?

In één dag de fundamenten van impact. Theorie en praktische inzichten rond impact van wetenschappers en boeiende sprekers vanuit diverse organisatie (profit en not for profit). Sprekers die fundamenteel en dagelijks met maatschappelijke impact bezig zijn. We gaan aan de slag met 4 bouwstenen: impact strategie, het impact proces, impactmanagement en resultaten, leren en communiceren.

Waarom je Impact in One Day niet mag missen

•    Alles wat je nodig hebt om zelf direct meer impact met jouw organisatie te gaan maken.
•    De laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van impact maken.
•    Praktische handvatten voor een geoptimaliseerd impactproces.
•    Inspirerende sprekers als Ton Goedmakers, Kees Klomp en Karen Maas.

Kom je naar Impact in One Day? Dan krijg je ook het duurzaam ondernemen boekenpakket met daarin:

  • Sociaal Ondernemen van ambitie naar meervoudig rendement
  • Impact in One Day werkboek

Meer informatie

Kaart wordt geladen...